» Láttad már párna újdonságainkat? «

Kérdésed van? Hívj minket bizalommal: +36704313603

Párnabelsők

Mandala · Csakra · Meditációs Párna | Yalmana

Párnáinkat igény szerinti párnabelsővel is rendelheted, amelyekről a következőket lehet tudni:

Díszpárnabelső

Mi azt javasoljuk, csak indokolt esetben rendelj párnabelsőt a díszpárnákhoz és hasznosítsd újra régi, megunt párnáid töltetét, azt húzd bele a tőlünk vásárolt párnahuzatba.

 • Mérete: 50×50 cm
 • A huzat anyaga: 100% polipropilén
 • A töltet: 100% poliészterszál, 280 g

A poliészterszálnak köszönhetően ez a párnabelső rugalmas, jól szellőzik, antiallergén, mentes a portól, rovaroktól. Kellemes a használata, bármikor felrázható, nem tömörödik és higiénikus, huzattal együtt mosható. Ez a párnabelső “ÖKOTEX Standard 100” minősítésű és a JYSK áruházaiban is kapható.
Mi azt tapasztaltuk, hogy a 45×45 cm méretű huzatokat az 50×50 cm-es párnabelső tölti ki a legszebben. Ezek kényelmesen beszerezhetőek a legismertebb lakberendezési áruházakban (pl. IKEA, JYSK).

A párnabelső kezelése, tisztítása: 40 fokon, mosógépben is mosható. Fehéríteni nem szabad. Szárítógépben szárítani nem szabad. Nem vasalható. Tetraklóretilénnel vegytisztítható.

 


Meditációs párna-belső

A belső huzat kezelése, tisztítása: 30 fokon, mosógépben is mosható. Fehéríteni nem szabad. Szárítógépben szárítani nem szabad. Maximum 150 fokon vasalható. Perklóretilénnel vegytisztítható. Nem UV és nem vízálló, használata beltéren ajánlott.

 • Mérete: 45 cm átmérőjű és 12 cm magas vagy 35 cm átmérőjű és 18 cm magas. A névleges mérettől maximum +/- 5%-ot eltérhet
 • A belső huzat anyaga kiváló minőségű, “ÖKOTEX Standard 100” minősítésű
 • 100% pamut vászonból, cipzáros kivitelben készült
 • A cipzárnak köszönhetően egyszerűen megváltoztatható a belső töltet mennyisége, bármikor után tölthető, így a párna magassága is állítható
 • Saját tervezésű, egyedi, kézzel készített termék, magyarországi varrodában készül

Használatát főként ülő meditációhoz ajánljuk, de kiválóan alkalmas a fej és láb pihentetésére és alátámasztására is. A szemes töltetnek köszönhetően könnyedén tudod a saját kedvedhez és a testedhez alakítani a párnát, hogy kényelmes és megfelelő legyen az adott célra. A belső huzat mosható, azonban mosás előtt a belső töltést el kell távolítani.

Mandala · Csakra · Meditációs Párna | Yalmana100% vegyszermentes tönkölypelyva töltet (45×12 cm méretben súlya kb. 2,7 kg; 35×18 cm méretben súlya kb. 2,7 kg)

A tönkölypelyvával töltött meditációs párnáinkat olyanoknak ajánljuk, akiknek fontos a természetesség és egyben a stabil alátámasztás.

Az angin anyag sűrű szövésének köszönhetően visszatartja még az apróbb tönköly- és porszemcséket is, így alig porzik használat közben.

Időnként érdemes kivenni a huzatból és a szabad levegőre, napfényre kitenni a pelyvát, hogy sokáig élvezzük jótékony hatását. A pelyva kiválóan használható bármilyen párnának, mivel alkalmazkodik a test formájához, így az biztos alátámasztást nyújt bármely testrésznek.

Remekül szellőzik, továbbá nem melegszik túl használat közben. A tönkölypelyva a belső huzatban sokáig megtartja méretét, ritkábban szükséges után tölteni, mint pl. a polisztirolgyöngyöt.

Mivel a tönkölypelyva egy természetes és vegyszermentes anyag, használattól függően 3-6 havonta javasolt mélyhűtőbe tenni a pelyvát 24-48 órára, hogy folyamatosan mindenféle kártevőtől mentes maradhasson a pelyva.

 


 

Mandala · Csakra · Meditációs Párna | Yalmana100% polisztirolgyöngy töltet (45×12 cm méretben súlya kb. 0,3 kg)

A hotel vászonból készített, polisztirolgyöngy töltésű meditációs párnáinkat olyanoknak javasoljuk, akik antiallergén, por-, rovarmentes és egyben nagyon könnyű súlyú párnát keresnek.

Allergiásoknak egy kiváló alternatíva a tönköly töltés helyett, mivel a polisztirolgyöngy nem porzik, így nem okoz allergiás reakciókatNem kell tisztítani, szellőztetni sem.

A használat intenzitásától függően, néhány havonta elegendő után tölteni, ahogy tömörödik a gyöngy.

 

 

Hengerpárna-belső

 • Mérete: 45 cm hosszú, 14 cm átmérőjű. A névleges mérettől maximum +/- 5%-ot eltérhet.
 • A belső huzat anyaga kiváló minőségű, “ÖKOTEX Standard 100” minősítésű, 100% pamutvászonból
 • Cipzáros kivitelben készült, a cipzárnak köszönhetően egyszerűen megváltoztatható a belső töltet mennyisége
 • Saját tervezésű, egyedi, kézzel készített termék, magyarországi varrodában készül
 • A töltet: 100% poliészterszál, súlya kb. 250 g


Mandala · Csakra · Meditációs Párna | YalmanaPoliészterszállal töltjük a hengerpárnáinkat, mert antiallergén, mentes a portól, rovaroktól. Kellemes a használata, higiénikus, bármikor felrázható, után tölthető, nem tömörödik. Mosható a huzattal együtt, így nem szükséges eltávolítani a huzatból sem.

A poliészterszál-töltet rugalmas, ezért a következőkre javasoljuk hengerpárnáinkat:

 • fej és nyak alá (lazításhoz, olvasáshoz),
 • deréktámasznak (széktámlához, kanapéra, autóba, ha túl merevnek érzed a támasztékot, ajánlott kivenni a töltésből),
 • lábak pihentetésére (hason fekve boka alá, háton fekve térd alá), relaxációhoz, masszázshoz

Mandala · Csakra · Meditációs Párna | YalmanaA belső huzat kezelése, tisztítása: 30 fokon, mosógépben is mosható. Fehéríteni nem szabad. Szárítógépben szárítani nem szabad. Maximum 150 fokon vasalható.

Perklóretilénnel vegytisztítható. Nem UV és nem vízálló, használata beltéren ajánlott.