Magasított meditációs párna – Család “Életfa”

16 950 Ft
ÁFA-val

Prémium minőségű hazai termék 100% pamutból tönkölypelyva töltettel, 35x35x18 cm

3 készleten
Cikkszám: U35SY0F02 Kategória:

Leírás

Méltányos munkával, ÖKOTEX Standard 100 minősítésű, prémium minőségű 100% pamutból készítjük párnáinkat. Munkánk során fokozottan odafigyelünk a környezettudatosságra. A külső huzat kezeléséről és tisztításáról Itt tájékozódhatsz.

35 cm átmérőjű, 18 cm magas meditációs párna a Symbol kollekcióból. A Család „Életfa” elnevezésű párnahuzatunk színes Életfa szimbólummal készült, cipzáros, egyszínű hátlappal.

Az Életfa szimbóluma lehet a múlt-jelen-jövő és a születés-élet-halál körforgásának is.

A szimbólum használata segíthet

  • rálátni a valódi igényeidre, szükéleteidre
  • kapcsolódni önmagadhoz
  • elfogadni magad a teljes önvalódban
  • feltölteni a testedet energiával

Meditációs- és jóga gyakorlatok közben segítheti a magasabb tudatossághoz és a pozitív energiákhoz való kapcsolódásodat.

Ez a párna kimondottan a kötött izomzatúaknak szolgál kényelmes ülőalkalmatosságként. A kiemelkedő, 18 cm-es magasságával segíti a csípő, a combok lazítását. Rendszeres használata levetővé teszi, - akár sérülés, lábadozás után is-, hogy ellazultan meditálhass.

A szemes töltetnek köszönhetően könnyedén tudod a saját igényeidhez és a testedhez alakítani a párnát, hogy kényelmes és megfelelő legyen az adott célra. A kreativitásod segítségével ettől eltérően is alkalmazhatod a kényelmed érdekében.

A párna 1 verzióban rendelhető:

  • külső huzat és belső huzat, tönkölypelyva töltettel
  • a töltet 100% vegyszermentes tönkölypelyva, súlya kb. 2,7 kg
  • a külső és belső huzat egyaránt 100% pamut vászonból, cipzáros kivitelben készült, így szabadon állítható a párna töltöttsége, ezáltal a magassága is

A tönkölypelyvával töltött meditációs párnáinkat olyanoknak ajánljuk, akiknek fontos a természetesség és egyben a stabil alátámasztás meditálás, relaxáció közben. A tönkölypelyva jól szellőzik, sokáig megtartja méretét. Időnként érdemes kivenni a huzatból és a szabad levegőre, napfényre kitenni, hogy merítkezzen a napfény erejéből. Mivel a tönkölypelyva egy természetes és vegyszermentes anyag, használattól függően 3-6 havonta 24-48 órára javasolt mélyhűtőbe tenni a pelyvát, hogy folyamatosan mindenféle atkától mentes maradhasson.

Az általunk kínált párnabelsőről bővebben itt olvashatsz.

Kézműves hazai termék, mérete a névleges mérettől maximum +/- 5%-ot eltérhet. A termék színe árnyalatnyit különbözhet a monitorodon látottakhoz képest. Készült az Európai Unióban.

A képeken látható dekoráció nem része az ajánlatnak.