» Láttad már párna újdonságainkat? «

Kérdésed van? Hívj minket bizalommal: +36202234341

A meditációs párnákról

A Yalmana meditációs párnákról


Nagy méretű meditációs párna

A Yalmana meditációs párnái extra nagy méretűek a piacon található többi párnához képest. Nálunk a 45 cm széles párna az alap szélesség. Ezeket a párnákat 12 cm magassággal készítjük. Ehhez mérten egy tönkölypelyvával töltött 45x12 cm párna 2,7-3 kg súlyú is lehet.

Ezen a 45 cm szélességen bárki kedvére és testi adottságainak megfelelően megtalálhatja kényelmét, félholdat beülve, akár teljesen felkuporodva a párnára törökülésben is tökéletes alátámasztást biztosít a gerincnek.

Az extra magas meditációs párna 

Ezt az extra magasságú meditációs párnát olyanoknak ajánljuk, akik valamilyen okból kifolyólag -akár sérülés utáni felépülésből, kötött izomzattal rendelkeznek- nem tudják teljesen behajlítani a térdüket és nem komfortos számukra a törökülés vagy a sarokülésEz a magasság hozzájárul a kényelmes csípőnyitáshoz, anélkül, hogy feszítve éreznéd a lábaidat, így egy hosszabb meditációs gyakorlatnál is támogató partnered lehet. Csak pelyvával töltjük, hogy a magassága garantált legyen.

Az extra magasság extra hozadéka, hogy bizonyos jóga pózoknál segítheti a mozdulatot, pl. a csípő és a vállak nyújtását is. Kitartó gyakorlás elengedhetetlen kelléke ez a típusú párna, a kitartás azonban benned van meg hozzá!