» Láttad már párna újdonságainkat? «

Kérdésed van? Hívj minket bizalommal: +36202234341

Blog

A tudatosság alkalmazása

Yalmana
Yalmana
2021.05.05 08:15
A tudatosság alkalmazása
..a tudatosság alkalmazása alapvető fontosságú a céljaink eléréséhez és a vágyaink megvalósításához. Ez tulajdonképpen egy rendszert visz az életünkbe, mely szükséges ahhoz, hogy ki tudjuk építeni azokat a szokásokat, amik a céljaink minél könnyebb eléréséhez szükségesek..

A tudatosság alkalmazása alapvető fontosságú a céljaink eléréséhez és a vágyaink megvalósításához. Ez tulajdonképpen egy rendszert visz az életünkbe, mely szükséges ahhoz, hogy ki tudjuk építeni azokat a szokásokat, amik a céljaink minél könnyebb eléréséhez szükségesek. 

Az univerzális törvények

Az univerzum törvényeit mindenféleképpen meg kell ismerni ahhoz, hogy be tudjuk építeni őket az életünkbe. Több univerzális törvény van, ilyen például a hasonló a hasonlót vonzza elv, melyre most ezt a bejegyzésünket alapozzuk. Ez alapján, ha pozitív dolgot adsz ki magadból, akkor pozitív dolog fog vonzódni hozzád. Ez a pozitív vonzás, ami igaz az ellenkezőjére is. Ha valaki a negatív tényekre fókuszál, ugyanezt fogja látni az élete egyes területein is. Ez természetesen nem véletlen, hanem a törvény hatása, amely mindenkire egységesen igaz.

Az ima és a hála kapcsolatot teremt bennünk a végtelen energia forrásával.

Az univerzum senkit sem szeret jobban. Mindenkire ugyanaz igaz. Az a személy, akinek jobban megy az élete, az pozitívabb energiát ad ki magából, mint az, aki csak a negatív hatásokra fókuszál. Nincs büntetés, csak az univerzális törvény.  Ezáltal érkezik meg hozzád minden, amire vágysz. Ezeket mindig a saját érdekedben tudod alkalmazni.

Nincsen jó vagy rossz

Ha már felmerült a 2 pólus, mint a pozitív és a negatív energia. Az univerzum nem teszünk különbséget a kettő között, egyszerűen létre fog jönni, amire vágysz, lehet az számodra jó vagy rossz kimenetelű esemény vagy érzés. Ezért is fontos, hogy a gondolatainkat szándék szerint tudatosítsuk; mi az, amit valóban szeretnénk és annak adjunk figyelemet, ezáltal teremtő energiát.

Elképzelhető, hogy azzal szembesülsz, hogy te mindent megteszel, mivel a jóra koncentrálsz és ennek ellenére mégsem tudod azt megteremteni. Ennek számos oka lehet. Érdemes lehet ránézni valamilyen eszköz segítségével, hiszen lehetséges, hogy család energetikailag blokkolt ez a törekvésed (pl. családállítás, kronobiológiai elemzés). Ezekről írtunk az alábbi bejegyzésben.

Indulj neki tudatosan!

Hogyan alakítható ki a tudatosság? Kezdd tudatosan minden egyes napodat! Pár ötlettel segítünk ennek eléréséhez, hogy az életed olyan irányba induljon, ami megfeleljen a céljaidnak. Kutatások szerint minimum 21, maximum 66 nap szükséges ahhoz, hogy valamit a szokásoddá tudj tenni és természetessé váljon számodra, tehát tarts ki és legyél türelmes magadhoz, míg kialakul a rendszer az életedben!

  1. Fejezd ki a háládat a mindennapjaid részeként. Az élet ezáltal olyan eseményeket ad vissza, amelyek miatt boldog és örömteli lehetsz. Írd le vagy hangosan mondd ki, majd érezd át a hála érzését a szíved mindenségével. 
  2. A meditáció mindennapos alkalmazásával tartsd stabilan a saját energiaszintedet.
  3. Határozz meg egy időpontot, akár reggel vagy este, amikor csak magadra fókuszálsz. Olyan időszakot válassz, amikor nem fognak téged zavarni.
  4. Gyakorold az ima mondását, melyben nem a hiányt erősíted, hanem a van-ra fókuszálsz, a megvalósult tényre
  5. Próbálj meg motivációs videókat és hanganyagokat hallgatni vagy olyan könyveket olvasni, amelyek emelik a rezgésszintedet. A hanganyagokat autóban is tudod hallgatni, így a kívülről eredő hanghatások szabályozásával pozitív irányba terelheted a gondolataidat. Ezek fognak beépülni a tudatalattidba. 
  6. Legyen egy kialakult hitrendszered. Döntsd el, hogy mi az, amiben hiszel és mit tudsz ebből a saját életed részévé tenni. 
  7. Tedd tudatosan a pozitív érzések megélését a mindennapjaid részévé. 

Tudatosságban gazdag napokat kívánunk! ????