» Láttad már párna újdonságainkat? «

Kérdésed van? Hívj minket bizalommal: +36202234341

Blog

A tudatalatti átprogramozásának technikái

Yalmana
Yalmana
2021.06.08 07:34
A tudatalatti átprogramozásának technikái
A tudatalatti elme jelentősen meghatározza a teremtéseinket, így nagyon fontos a gondolataink tudatos irányítása. Milyen lehetőségeink vannak arra, hogy ne keserítsük meg a saját életünket és ne gáncsoljuk el magunkat folyton ugyanazzal a programmal? Íme pár technika, amelyekkel megfordíthatóak ezek a folyamatok..

 

Bejegyzéssorozatunk első részében a tudatos és a tudatalatti elme működési mechanizmusairól írtunk, melyet itt olvashatsz el újra. Azt kijelentettük, hogy a tudatalatti elme felelős a működési mechanizmusaink nagyrészéért, mely alapján következtethető, hogy a cselekedeteink jelentős része nem tudatos döntések alapján történik. 

A tudatalatti elme jelentősen meghatározza a teremtéseinket, így nagyon fontos a gondolataink tudatos irányítása. Milyen lehetőségeink vannak arra, hogy ne keserítsük meg a saját életünket és ne gáncsoljuk el magunkat folyton ugyanazzal a programmal? Íme pár technika, amelyekkel megfordíthatóak ezek a folyamatok. 


Megerősítések

Mi magunk is számos megerősítést osztottunk már meg veletek blogbejegyzések formájában a weboldalunkon. A megerősítések azért hasznosak, mert a többször ismételt mondatok erőteljes érzelmeket generálnak, melyek képesek az érzelmek segítségével átprogramozni a tudatalatti elmét úgy, hogy végül a tudatalattink elhiszi és befogadja az említett programot. 

Figyelem tudatos irányítása

A negatív, lehúzó energiájú tartalmak is képesek programozni a tudatalattit, mivel minden hat ránk, ezért érdemes csökkenteni ezeknek a mennyiségét vagy teljesen kizárni az életünkből. Legyünk tudatosak arra, hogy milyen információkat engedünk be, hiszen ezek mind alakítják az életünket és a világról alkotott képünket.

tudatalatti átprogramozása

Elalvás előtt vagyunk a legfogékonyabbak

Amikor az agyunk theta- állapotban van, akkor nagyon fogékony a hangok, a képek és az információk befogadására. Elalvás előtt érdemes pozitív gondolatokra fókuszálni, megerősítéseket hallgatni, ez segíthet az aznapi negatív hatású eseményeket is feldolgozni. Így is támogathatjuk a tudatalatti gondolatok átprogramozását. Helyezzük a figyelmünket azokra a vágyakra, amelyeket szeretnénk elérni az életünkben


Bízunk benne, hogy  felsorolt technikák közül számodra is lesz olyan, amely szimpatikus és alkalmazni tudod a mindennapok során, a tudatalattid átprogramozásához.