2 részes párnacsomag | Békesség “Evening”

CSOMAGBAN OLCSÓBB
25.200 helyett 23.950 Ft

23 950 Ft
ÁFA-val

Prémium minőségű kézműves termékek, 100% prémium pamutból
a csomag tartalma KÜLÖN is rendelhető

1 készleten

Cikkszám: P2CM02D0B Kategória:

Leírás

Ezt a párnacsomagot főként a férfiak számára készítettük, de bárki részére, akinek szükség lehet az életében BÉKESSÉG, szeretettel ajánljuk. A párna szett az Evening kollekcióból, a Békesség megélésére született meg. A mandala sárga és zöld árnyalatai harmóniát, nyugalmat sugároznak, mellyel békét hozhatnak a szívedbe a dolgos hétköznapokban is. Díszítsd velük a környeztetedet, öleld őket magadhoz vagy pihenj meg rajtuk és tapasztald meg támogató energiájukat.

Hisszük és tapasztaljuk, hogy a mandalák és a színek képesek gyógyítani, feltölteni, pozitív irányba befolyásolni a hangulatunkat. Felvidíthatnak, megnyugtathatnak, vagy akár élénkíthetnek is minket. Szeretünk élni e ragyogó lehetőséggel, hogy minél több belső örömöt, lelki békét, harmóniát hozhatunk a mindennapjainkba. Párnáink segítségével te is megtapasztalhatod ezeket a hétköznapi csodákat.

A szemet gyönyörködtetően színes huzatokkal életre hívhatod belső világod hangulatát az otthonodban, környezetedben, akár a munkahelyeden is. Teremthetsz olyan légkört magad körül, amilyenre csak vágysz! A színek segítenek ebben, hallgass a megérzésedre és megfigyelheted, melyik szín szólítja meg lelkedet!

A szettben található párnák mindegyike azonnal használatba vehető, ugyanis minden huzatban van párnatöltet. Extra nagy méretű, azaz 45 cm átmérőjű 1 db ülőpárnát és 1 db hengerpárnát találsz a csomagban.


Az extra nagy méretű meditációs párnát mindenkinek nagy szeretettel ajánljuk, aki minden gond nélkül képes a térdét behajlítani, és szívesen ül törökülésben. Ez a meditációs párna az extra szélességével még egy hosszabb ideig tartó relaxáció alkalmával is támogató és hű társad lesz.

A szett tartalma

  • 45 cm átmérőjű, 12 cm magas 1 db MEDITÁCIÓS PÁRNA (mandala motívummal, cipzáros, egyszínű hátlappal); extra nagy méretű meditációs párna tönkölypelyvával töltjük, mely garantálja a farokcsont tökéletes alátámasztását (külső és belső huzattal)

  • 45 cm hosszú, 14 cm átmérőjű 1 db HENGERPÁRNA; pihe-puha töltéssel a komfortos pihenéshez (külső-belső huzat poliészter szállal megtöltve)

  • rövid leírást mellékelünk az adott mandaláról

  • minden csomaghoz csatolunk egy párna használati útmutatót


Méltányos munkával, ÖKOTEX Standard 100 minősítésű, prémium minőségű 100% pamutból készítjük párnáinkat. Munkánk során fokozottan odafigyelünk a környezettudatosságra. A külső huzat kezeléséről és tisztításáról Itt tájékozódhatsz.

Az általunk kínált párnabelsőről bővebben itt olvashatsz.

Kézműves hazai termék, mérete a névleges mérettől maximum +/- 5%-ot eltérhet. A termék színe árnyalatnyit különbözhet a monitorodon látottakhoz képest. Készült az Európai Unióban.