2 részes párnacsomag | Szerelem “Evening”

CSOMAGBAN OLCSÓBB
23.900 helyett 22.700 Ft

22 700 Ft
ÁFA-val

Prémium minőségű kézműves termékek, 100% prémium pamutból
a csomag tartalma KÜLÖN is rendelhető

1 készleten

Cikkszám: P2AM02D08 Kategória:

Leírás

Ezt a párnacsomagot főként nők számára készítettük, azonban bárkinek, akinek szükség lehet a SZERELEM megélésére, szeretettel ajánljuk. A párna szett az Evening kollekcióból, a Szerelem teremtését és támogatását segítheti. A Szerelem mandalát a szívárvány színei teszik teljessé, ami így képes harmonizálni benned a szeretet energiáját a maga teljességében. Díszítsd velük a környeztetedet, öleld őket magadhoz vagy pihenj meg rajtuk és tapasztald meg támogató energiájukat.

Hisszük és tapasztaljuk, hogy a mandalák és a színek képesek gyógyítani, feltölteni, pozitív irányba befolyásolni a hangulatunkat. Felvidíthatnak, megnyugtathatnak, vagy akár élénkíthetnek is minket. Szeretünk élni e ragyogó lehetőséggel, hogy minél több belső örömöt, lelki békét, harmóniát hozhatunk a mindennapjainkba. Párnáink segítségével te is megtapasztalhatod ezeket a hétköznapi csodákat.

A szemet gyönyörködtetően színes huzatokkal életre hívhatod belső világod hangulatát az otthonodban, környezetedben, akár a munkahelyeden is. Teremthetsz olyan légkört magad körül, amilyenre csak vágysz! A színek segítenek ebben, hallgass a megérzésedre és megfigyelheted, melyik szín szólítja meg lelkedet!

A szettben található párnák mindegyike azonnal használatba vehető, ugyanis minden huzatban van párnatöltet. Extra nagy méretű, azaz 45 cm átmérőjű, 1 db ülőpárnát és 1db díszpárnát tartalmaz ez a csomagunk. A párnák KÜLÖN is rendelhetőek!


Az extra nagy méretű meditációs párnát mindenkinek nagy szeretettel ajánljuk, aki minden gond nélkül képes a térdét behajlítani, és szívesen ül törökülésben. Ez a meditációs párna az extra szélességével még egy hosszabb ideig tartó relaxáció alkalmával is támogató és hű társad lesz.

A szett tartalma

  • 45 cm átmérőjű, 12 cm magas 1 db MEDITÁCIÓS PÁRNA (mandala motívummal, cipzáros, egyszínű hátlappal); az extra nagy méretű meditációs párna tönkölypelyvával töltjük, mely garantálja a farokcsont tökéletes alátámasztását (külső és belső huzattal kínáljuk)

  • 45x43 cm 1 db DÍSZPÁRNA (mandala motívummal, egyszínű hátlappal és rejtett cipzárral); rugalmas párna belsővel töltött díszpárna huzatot találsz

  • rövid leírást mellékelünk az adott mandaláról

  • minden csomaghoz csatolunk egy párna használati útmutatót


Az általunk kínált párnabelsőről bővebben itt olvashatsz.

Méltányos munkával, ÖKOTEX Standard 100 minősítésű, prémium minőségű 100% pamutból készítjük párnáinkat. Munkánk során fokozottan odafigyelünk a környezettudatosságra. A külső huzat kezeléséről és tisztításáról Itt tájékozódhatsz.

Kézműves hazai termék, mérete a névleges mérettől maximum +/- 5%-ot eltérhet. A termék színe árnyalatnyit különbözhet a monitorodon látottakhoz képest. Készült az Európai Unióban.