Vászontáska rövid füllel – Motivációs üzenettel

4 900 Ft
ÁFA-val

3 cm széles és 12 cm magas pánttal, 100% pamut vászonból, 38×42 cm

Elfogyott

Ez a termék sajnos elfogyott. Amennyiben szeretnéd mégis megvásárolni, kérjük jelezd nekünk a shop@yalmana.hu email címen.
Cikkszám: VT1U02D02 Kategória:

Leírás

Méltányos munkával, ÖKOTEX Standard 100 minősítésű, prémium minőségű 100% pamutból készítjük táskáinkat. A munkánk során fokozottan odafigyelünk a környezettudatosságra.

38×42 cm méretű vászontáska motivációs üzenettel, egyik oldalán felirattal és mandalával, a másik oldalán egyszínű, fekete, a Moon kollekcióból.
Ha gyakran ismételed ezt a pozitív mantrát, megerősítheted magadban a kívánt szándékot! Ez a praktikus vászontáska segíthet abban, hogy erőt gyűjts, emlékeztet arra, hogy mindig találj erőt és energiát magadban ahhoz, hogy elérd a céljaidat.

Megszokott mérete miatt remek választás, rövid fülével kényelmes a mindennapi használata, akár a napi elemózsiádat vagy fontos iratokat is magaddal viheted.

A táska kezeléséről és tisztításáról Itt tájékozódhatsz.

Kézműves hazai termék, mérete a névleges mérettől maximum +/- 5%-ot eltérhet. A termék színe árnyalatnyit különbözhet a monitorodon látottakhoz képest. Készült az Európai Unióban.

A képeken látható dekoráció nem része az ajánlatnak.