Szütyő – gyökércsakra – Éberség “Spring Sun”

2 995 Ft
ÁFA-val

Prémium minőségű hazai termék 100% pamutból, 22x18 cm

2 készleten

Cikkszám: NK3C03D01 Kategória:

Leírás

Méltányos munkával, ÖKOTEX Standard 100 minősítésű, prémium minőségű 100% pamutból készítjük a szütyőket is. A munkánk során fokozottan odafigyelünk a környezettudatosságra.

Bárhová magaddal viheted ezeket a ragyogó színeket! Elférnek benne a higiéniás termékek, női sminkeszközök, csakra kövek, ékszerek, de írószerek is. Cipzárral és béléssel készítjük, hogy mindig megtaláld a rejtett kincseidet! Minden szütyőt egyedi fityegővel látunk el, így az aktuálisan eltérhet a képen látottaktól. Eleje mintás, hátoldala egyszínű natúr.

Közepes méretű (22×18 cm) szütyő a Spring Sun kollekcióból, Szenvedély, Bátorság, Éberség teremtésére és a Gyökércsakra támogatására, a hozzá tartozó csakra motívummal.

A csakrákról itt olvashatsz bővebben.

Hisszük és tapasztaljuk, hogy a mandalák és a színek képesek gyógyítani, feltölteni, pozitív irányba befolyásolni a hangulatunkat. Felvidíthatnak, megnyugtathatnak, vagy akár élénkíthetnek is minket. Szeretünk élni e ragyogó lehetőséggel, hogy minél több belső örömöt, lelki békét, harmóniát hozhatunk a mindennapjainkba. Táskáink segítségével te is megtapasztalhatod ezeket a hétköznapi csodákat.

A szemet gyönyörködtetően színes anyagokkal életre hívhatod belső világod hangulatát és ezt magaddal is viheted, bárhová. Teremthetsz olyan légkört magad körül, amilyenre csak vágysz! A színek segítenek ebben, hallgass a megérzésedre és megfigyelheted, melyik szín szólítja meg lelkedet!

A szütyő kezeléséről és tisztításáról Itt tájékozódhatsz.

Kézműves hazai termék, mérete a névleges mérettől maximum +/- 5%-ot eltérhet. A termék színe árnyalatnyit különbözhet a monitorodon látottakhoz képest. Készült az Európai Unióban.

A képeken látható dekoráció nem része az ajánlatnak.