Méteráru mandala mintával

3 290 Ft / m
ÁFA-val

Prémium minőségű hazai termék 100% pamutból, 140 cm széles

10 m készleten

m
Cikkszám: MA0M03D01 Kategória:

Leírás

ÖKOTEX Standard 100 minősítésű, prémium minőségű pamutból készítjük a méterárut. Munkafolyamataink során fokozottan odafigyelünk a környezettudatosságra. Az anyag kezeléséről és tisztításáról Itt tájékozódhatsz.

Világos beige alapon, a színe oldalán lágy mandala motívummal, fonáka oldalán fehér színben készült ez a méteráru, 100% prémium pamutból.

Szabadon készíthetsz belőle, párnákat, terítőt, függönyt, amit csak jól esik, mi szabad kezet adunk ehhez! Légy kreatív!

• szélessége 140 cm
• súlya 220 g / m2

A méteráru 140 cm szélességéből nem vágunk csak a hosszából!

Rendeléskor jól gondold át a kívánt mennyiséget és mindig számolj extra centiméterekkel (a széleit le kell tisztázni, vissza kell hajtani és néhány cm-t az első mosáskor összemegy) a kész méret biztonságos eléréséhez!

A méterárut csak minőségi kifogás esetén vesszük vissza, egyedi rendelésnek minősül (egyéni a levágott mennyiség). Ezt kérlek vedd figyelembe rendeléskor!

Az első mosást követően néhány centimétert (max. 8-10 %-ot) zsugorodhat az anyag. Ezt követően ez a mérete megmarad mindaddig, amíg magasabb hőfokon nem mossuk, úgy viselkedik, mint minden avatatlan pamut anyag.

A termék színe árnyalatnyit különbözhet a monitorodon látottakhoz képest. Készült az Európai Unióban. A képeken látható dekoráció nem része az ajánlatnak.