Meditációs párna – koronacsakra – Bőség, kiteljesedés “Light”

UTOLSÓ DARAB
15400 helyett 15150 Ft

8 850 Ft15 150 Ft
ÁFA-val

Prémium minőségű hazai termék 100% pamutból, 45x45x12 cm

Választási lehetőségek
Tönkölypelyva töltettel – 15 150 FtElfogyott
Polisztirolgyöngy töltettel – 14 750 FtElfogyott
Külső és belső huzat töltet nélkül – 12 350 FtElfogyott
Külső huzat – 8 850 FtElfogyott
Ez a termék sajnos elfogyott. Amennyiben szeretnéd mégis megvásárolni, kérjük jelezd nekünk a shop@yalmana.hu email címen.
Cikkszám: U45C07D07 Kategóriák: ,

Leírás

Méltányos munkával, ÖKOTEX Standard 100 minősítésű, prémium minőségű 100% pamutból készítjük párnáinkat. Munkánk során fokozottan odafigyelünk a környezettudatosságra. A külső huzat kezeléséről és tisztításáról Itt tájékozódhatsz.

45 cm átmérőjű, 12 cm magas meditációs párna a Light kollekcióból, koronacsakra - Bőség, kiteljesedés teremtésére és támogatására, a hozzá illő csakra motívummal, egyszínű hátlappal, cipzáros.

Ez a párna egy széleskörűen felhasználható ülőalkalmatosság. Főként ülő meditációhoz ajánljuk, de kiválóan alkalmas a fej-, láb pihentetésére és alátámasztására is. A szemes töltetnek köszönhetően könnyedén tudod a saját kedvedhez és a testedhez alakítani a párnát, hogy kényelmes és megfelelő legyen az adott célra. A kreativitásod segítségével ettől eltérően is alkalmazhatod a kényelmed érdekében.

A párna 4 verzióban rendelhető:

  • Csak külső huzat: Akkor javasoljuk, ha van hozzá saját belső huzatod és csak a külső, mintás huzatot kéred.
  • Külső és belső huzat, töltet nélkül: Akkor válaszd, ha van mit beletöltened a belső huzatba.
  • Külső és belső huzat, polisztirolgyöngy töltettel: Dönts emellett, ha szereted a könnyű párnát (ez gyakoribb utántöltést fog igényel, mint a pelyva). Súlya 0,3 kg
  • Külső és belső huzat tönkölypelyva töltettel: Válaszd akkor, ha szereted a természetes párnát, 100% vegyszermentes tönkölypelyvával töltjük. Súlya 2,7 kg

Mivel minden párnánk huzata cipzáros, így szabadon állítható a párna töltöttsége, ezáltal a magassága is. A belső huzat mosható, mosás előtt az összes töltetet távolítsuk el belőle!

A polisztirolgyönggyel töltött meditációs párnáinkat olyanoknak ajánljuk figyelmébe, akik antiallergén, pormentes és nagyon könnyű súlyú anyagot keresnek. Allergiásoknak kiváló alternatíva a tönköly töltés helyett.

A tönkölypelyvával töltött meditációs párnáinkat olyanoknak ajánljuk, akiknek fontos a természetesség és egyben a stabil alátámasztás meditálás, relaxáció közben. A tönkölypelyva jól szellőzik, sokáig megtartja méretét. Időnként érdemes kivenni a huzatból és a szabad levegőre, napfényre kitenni, hogy merítkezzen a napfény erejéből. Mivel a tönkölypelyva egy természetes és vegyszermentes anyag, használattól függően 3-6 havonta 24-48 órára javasolt mélyhűtőbe tenni a pelyvát, hogy folyamatosan mindenféle atkától mentes maradhasson.

Az általunk kínált párnabelsőről bővebben itt olvashatsz.

Hisszük és tapasztaljuk, hogy a mandalák és a színek képesek gyógyítani, feltölteni, pozitív irányba befolyásolni a hangulatunkat. Felvidíthatnak, megnyugtathatnak, vagy akár élénkíthetnek is minket. Szeretünk élni e ragyogó lehetőséggel, hogy minél több belső örömöt, lelki békét, harmóniát hozhatunk a mindennapjainkba. Párnáink segítségével te is megtapasztalhatod ezeket a hétköznapi csodákat.

A szemet gyönyörködtetően színes huzatokkal életre hívhatod belső világod hangulatát az otthonodban, környezetedben, akár a munkahelyeden is. Teremthetsz olyan légkört magad körül, amilyenre csak vágysz! A színek segítenek ebben, hallgass a megérzésedre és megfigyelheted, melyik szín szólítja meg lelkedet!

Kézműves hazai termék, mérete a névleges mérettől maximum +/- 5%-ot eltérhet. A termék színe árnyalatnyit különbözhet a monitorodon látottakhoz képest. Készült az Európai Unióban.

A képeken látható dekoráció nem része az ajánlatnak.

A csakrákról itt olvashatsz bővebben.