Hengerpárna – Oltalom “OM”

5 960 Ft8 250 Ft
ÁFA-val

Prémium minőségű hazai termék 100% pamutból, 45×13 cm

Választási lehetőségek
Külső és belső huzat töltettel – 8 250 FtElfogyott
Külső és belső huzat töltet nélkül – 7 650 FtElfogyott
Külső huzat – 5 960 FtElfogyott
Ez a termék sajnos elfogyott. Amennyiben szeretnéd mégis megvásárolni, kérjük jelezd nekünk a shop@yalmana.hu email címen.
Cikkszám: H45SY0O02 Kategória:

Leírás

Méltányos munkával, ÖKOTEX Standard 100 minősítésű, prémium minőségű 100% pamutból készítjük párnáinkat. Munkánk során fokozottan odafigyelünk a környezettudatosságra. A külső huzat kezeléséről és tisztításáról Itt tájékozódhatsz.

45 cm hosszú, 14 cm átmérőjű hengerpárna az Symbol kollekcióból. Az Oltalom elnevezésű párnahuzatunk OM szimbólummal készült, sötét alapon. Cipzárral záródik.

Az OM vagy másképpen AUM egy szent hang, az egyetemes szimbólum. Különféle 3-as egységeket is szimbolizál: | test-lélek-szellem | múlt-jelen-jövő | születés-élet-halál |

Az OM mantra és a szimbólum használata segítheti

  • lenyugtatni az elmét
  • feltölteni a tested energiával
  • védelmezni használóját az ártó szándékoktól

Meditációs- és jóga gyakorlatok közben segítheti a magasabb tudatossághoz és a pozitív energiákhoz való kapcsolódást.

Fej-, nyak-, derék- és lábtámasztásnak is kiválóan alkalmas hengerpárna. A poliészterszál-töltet rugalmas, ezért kényelmes pihenéshez, olvasáshoz, deréktámasznak (széktámlához, kanapéra), lábak alá (boka vagy térd alá) relaxációhoz, masszázshoz. A kreativitásod segítségével ettől eltérően is alkalmazhatod a kényelmed érdekében.

A párna 3 verzióban rendelhető:

  • Csak külső huzat: Akkor javasoljuk, ha van hozzá saját párnabelsőd és csak a külső huzatot kéred.
  • Külső és belső huzat, töltet nélkül: Akkor javasoljuk, ha van saját töltő anyagod a belső huzatba.
  • Külső és belső huzat, poliészterszálas töltettel: A komplett párnát válaszd akkor, ha igazán kényelmesre tömött nyugvótársat keresel.

100% poliészterszállal töltjük a hengerpárnáinkat, mert komfortos, bármikor felrázható a töltet és antiallergén, mentes a portól, rovaroktól. A belső huzat mosható, akár a töltettel együtt is. A belső huzat 100% pamutvászonból van és kb. 220 g rugalmas poliészterszállal töltjük. Mindkét huzata cipzáros, így bármikor kivehetsz a töltetből.

Az általunk kínált párnabelsőről bővebben itt olvashatsz.

Kézműves hazai termék, mérete a névleges mérettől maximum +/- 5%-ot eltérhet. A termék színe árnyalatnyit különbözhet a monitorodon látottakhoz képest. Készült az Európai Unióban.

A képeken látható dekoráció nem része az ajánlatnak.