» Láttad már párna újdonságainkat? «

Kérdésed van? Hívj minket bizalommal: +36202234341

Blog

Színes ötletek a lakberendezéshez

Yalmana
Yalmana
2020.12.10 14:47
Színes ötletek a lakberendezéshez
Sokak számára fejtörést okoz lakásuk vagy házuk OTTHONossá tétele, hiszen legtöbben magunk találjuk ki és szerezzük be a szükséges bútorokat és kiegészítőket. Blogbejegyzésünkben azzal kapcsolatban nyújtunk ötleteket, hogyan dobd fel otthonod hangulatát díszpárnák segítségével.

Sokak számára fejtörést okoz lakásuk vagy házuk OTTHONossá tétele, hiszen legtöbbünk önként találja ki és szerzi be az otthona berendezéséhez szükséges bútorokat és kiegészítő eszközöket. Blogbejegyzésünkben azzal kapcsolatban nyújtunk ötleteket, hogyan dobd fel otthonod hangulatát díszpárnák segítségével.

Párnahalmozás a nappaliban

A legtöbb otthon egyik központi helyszíne a nappali, azon belül pedig kiemelt helyet kap a kanapé, melyet még hívogatóbbá varázsolhatunk díszpárnák segítségével. Kifejezetten nagy divat, hogy a kanapén nem csak 1-2 db, hanem -annak méretétől függően- akár 6-7 darab díszpárnát helyezünk el. Nem csak kényelmes ez a megoldás, de szemet gyönyörködtető látványt nyújt a párnák sokasága.

 kanapés párnahalmozás a nappaliban

Színre-színt, vagy maradjak a jól bevált harmonikus megoldásoknál?

A minimál stílus sok esetben még mindig a legkeresettebb lakberendezési stílusok egyike, így aki a letisztult szín -és formavilágot kedveli, annak a semlegesebb árnyalatokat ajánljuk. Egyszínű, vagy az ülőgarnitúrával megegyező színvilágú párnahuzatot válasszunk, így teremtve meg az egységességet és a harmóniát. Ha ezt az enteriőrt részesíted előnyben, ajánljuk figyelmedbe a védelem, a bőség “Hamsa”, vagy az Egészség megnevezésű díszpárnánkat, illetve azokat a Yalmana párnahuzatokat, melyek natúr alapszínnel rendelkeznek.

nappaliban párnahalmozás kanapén díszpárna sok párna



Ha szereted az élénk és a tekintetet is vonzó megoldásokat, bátran nyúlj a feltűnőbb színekhez!

Egy sötét tónusú kanapéra kiváló választás lehet bármely, sötét alapra készített díszpárnánk, élénk mintázattal.

Javasoljuk számodra például az Életerő, a Szerelem vagy a Bizalom nevű Yalmana díszpárnáinkat.

Halmozzunk párnát a hálóban is!

A nappali után a legtöbb időt a hálóban töltjük, itt azonban a párnahalmozás már inkább kényelmi funkciót szolgál. Javasoljuk a kisebb-nagyobb méretű párnák kombinálását, melyeket vegyítve még puhább és hívogatóbb lesz a végeredmény.

A színvilág meghatározásán túl, itt már azt is figyelembe veheted, hogy olyan csakrás párnát válassz, amely támogatja a nyugodt alvást, a pihentető feltöltődést és a kikapcsolódást is. Remek választás lehet a Megnyugvás, a Harmónia és a Békesség nevű párna, valamint a Szenvedély is. ????

Reméljük, hogy tippjeinknek köszönhetően te is kedvet kaptál a párnahalmozáshoz! ???? Még több inspirációért várunk szeretettel a webshopunkba.