Posted on

Még nincs ötleted, mit ajándékozz Karácsonyra?

Vészesen közeledik az egyik legkedveltebb és -sajnos- legstresszesebb ünnepünk, a Karácsony.
Adni és kapni is remek dolog, főleg, ha tudjuk, minek örülne a másik.

Sokak számára pontosan ezért megterhelőek az előkészületek, hiszen valljuk be őszintén; olykor mindannyian elakadunk, elfogynak az ötletek, így szükségünk lehet egy kis segítségre-e téren is. Ha a testápoló – vagy tusfürdő készletnél valamivel kreatívabb meglepetést szeretnél, akkor bízunk benne, hogy számodra is hasznosak lesznek tippjeink.

Meditációs párnák

Kitűnő választás lehet akkor, ha a megajándékozandó személy szeret meditálni vagy relaxálni. Meditációs párnáink jóga ászanák kísérője, valamint ajánljuk őket meditáláshoz, meghitt elmélyülésekhez. 100% prémium pamutból, ragyogó csakra színekkel készítettük el, mandalákkal és pozitív üzenetekkel díszítve.
Akkor is kitűnő választás és egyben remek motiváció is, ha az illető még csak kacérkodik a meditáció vagy a relaxáció gondolatával. Kortól és nemtől függetlenül, bátran ajánljuk!

karácsonyi ajándék meglepetés meditációs párna relaxáció jóga párna

“Öröm” meditációs párna

Díszpárna

Díszpárnát adni nem csak akkor jó döntés, ha ismered a párna körül lévő -leendő- fal vagy a bútor színeit. Párnáink nem csak a belső világunkat jelenítik meg, hanem hatással vannak bizonyos életterületekre és a csakráinkra is. Mandalákkal és pozitív üzenetekkel ellátott díszpárnáink által olyan hívószavak közül válogathatsz, mint a bőség, a kiteljesedés, a szerelem, a harmónia vagy éppen az egészség. Egy kedves, személyre szóló üzenettel átadva a pozitív reakció sem maradhat el.

fatima keze hamsa kéz védelmi szimbólum párna huzat
A védelem és a bőség keze

Szeret jógázni? Lepd meg egy jógamatractartóval!

A jógázó embereket onnan ismerhetjük fel a legkönnyebben, hogy egy csomagolás nélküli jógamatraccal a kezükben vagy a hátukon közlekednek. Ez bizony sokszor kényelmetlen, ráadásul a matracot sérülések is érhetik szállítás közben. Matractartó zsákunk kényelmes és praktikus, mivel vállra és hátra is vehető, valamint egyúttal kiváló védelmet is nyújt. Ha jól ismered a szeretett személyt, olyan mandalával díszített jógamatractartót válassz, amely segítheti őt a fejlődésében is. Bőség, bátorság vagy békesség? Ez már csak rajtad múlik.

jógamatractartó pozitív energiákkal jógamatrac könnyebb biztonságos tárolása
“Megbocsátás” jógamatractartó

Ha esetleg még mindig bizonytalan vagy, javasoljuk, hogy nézz szét webshopunkban, ahol még számos termékötlettel segítjük a döntésedet.

Vászontáskáink, hátizsákok, hengerpárnák és szütyőink is mind arra várnak, hogy kedves karácsonyi csomagolásban a fa alá kerüljenek. Sok sikert kívánunk és nyugodt készülődést az ünnepre!