» Láttad már párna újdonságainkat? «

Kérdésed van? Hívj minket bizalommal: +36202234341

Blog

Még nincs ötleted, mit ajándékozz Karácsonyra?

Yalmana
Yalmana
2020.11.19 17:17
Még nincs ötleted, mit ajándékozz Karácsonyra?
Vészesen közeledik az egyik legkedveltebb és -sajnos- legstresszesebb ünnepünk, a Karácsony. Adni és kapni is remek dolog, főleg, ha tudjuk, minek örülne a másik.

Vészesen közeledik az egyik legkedveltebb és -sajnos- legstresszesebb ünnepünk, a Karácsony.
Adni és kapni is remek dolog, főleg, ha tudjuk, minek örülne a másik.

Sokak számára pontosan ezért megterhelőek az előkészületek, hiszen valljuk be őszintén; olykor mindannyian elakadunk, elfogynak az ötletek, így szükségünk lehet egy kis segítségre-e téren is. Ha a testápoló - vagy tusfürdő készletnél valamivel kreatívabb meglepetést szeretnél, akkor bízunk benne, hogy számodra is hasznosak lesznek tippjeink.

Meditációs párnák

Kitűnő választás lehet akkor, ha a megajándékozandó személy szeret meditálni vagy relaxálni. Meditációs párnáink jóga ászanák kísérője, valamint ajánljuk őket meditáláshoz, meghitt elmélyülésekhez. 100% prémium pamutból, ragyogó csakra színekkel készítettük el, mandalákkal és pozitív üzenetekkel díszítve.
Akkor is kitűnő választás és egyben remek motiváció is, ha az illető még csak kacérkodik a meditáció vagy a relaxáció gondolatával. Kortól és nemtől függetlenül, bátran ajánljuk!

karácsonyi ajándék meglepetés meditációs párna relaxáció jóga párna

"Öröm" meditációs párna

Díszpárna

Díszpárnát adni nem csak akkor jó döntés, ha ismered a párna körül lévő -leendő- fal vagy a bútor színeit. Párnáink nem csak a belső világunkat jelenítik meg, hanem hatással vannak bizonyos életterületekre és a csakráinkra is. Mandalákkal és pozitív üzenetekkel ellátott díszpárnáink által olyan hívószavak közül válogathatsz, mint a bőség, a kiteljesedés, a szerelem, a harmónia vagy éppen az egészség. Egy kedves, személyre szóló üzenettel átadva a pozitív reakció sem maradhat el.

fatima keze hamsa kéz védelmi szimbólum párna huzat
A védelem és a bőség keze