» Láttad már párna újdonságainkat? «

Kérdésed van? Hívj minket bizalommal: +36202234341

Blog

Ismerd fel a negatív energiákat!

Yalmana
Yalmana
2021.05.19 07:12
Ismerd fel a negatív energiákat!
Az életünkben minden energiákból épül el. Mint mindenben, itt is beszélhetünk pozitív és töltekező valamint negatív, lehúzó hatású energiákról is.. a folyamatos rossz hangulat, az érzékenység, a hangulatingadozások vagy a fáradtság is lehet..

Az életünkben minden energiákból épül el. Mint mindenben, itt is beszélhetünk pozitív és töltekező valamint negatív, lehúzó hatású energiákról is. Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy a folyamatos rossz hangulat, az érzékenység, a hangulatingadozások vagy a fáradtság is lehet egy negatív, ártalmas energiatérben való létezés eredménye. Felsorolunk neked pár lehetőséget, hogy milyen tünetekkel járhat egy ilyen spirálba való bekerülés, amire jó lehet rálátnod és érdemes megszüntetned a rád gyakorolt hatását!

Mindenben csak a rosszat látod

Ha valaki megkérdezi, hogy vagy, szinte csak a rossz érzéseidet, a rossznak látott dolgokat és eseményeket meséled el. Nem veszed észre az életben az apró szépségeket és nem is tudsz örülni szinte semminek. Ezt a működésedet, ha kezdetben nem is könnyedén, de megfordíthatod, azonban résen kell lenned! Vedd észre és kerüld el a mérgező, lehúzó tartalmú híreket, cikkeket, bejegyzéseket, helyettük építs be az mindennapokba építő jellegű tartalmakat, olvashatsz verseket, könyveket. Zárd ki a külvilágot és fókuszálj az olyan természetesnek vett eseményekre, mint például a napsütés, a madarak csicsergése vagy a hála azért, hogy ma reggel is felkelhettél, egészségben és épségben töltöd a napodat, biztonságban vagy, van kivel és van mit enned. 

optimista hangulat

Bezárkózol

Nem szívesen hagyod el a lakást. Biztonságot nyújt az otthon melege, de olyannyira, hogy nem komfortos számodra elhagyni azt? Nem szeretnél találkozni a barátaiddal, nem vágysz a kikapcsolódásra sem. Ha huzamosabb ideig ezt észleled magadon, akkor elképzelhető, hogy alacsony a rezgésszinted. Ha továbbra is egyedül töltenéd az időt, érdemes meditálnod, jógáznod, zenét hallgatnod, kapcsolódást keresned a természettel. Akár egyedül vagy barátokkal kirándulni, sétálni egyet a friss levegőn vagy bármilyen más hasonló rezgésemelő tevékenységet csinálhatsz. Egy számodra közeli személlyel kipróbálhatod, ahogyan elmerültök egy valódi mély beszélgetés és egymásra figyelés örömében. Tégy egy próbát és figyeld meg a hatását magadon!

Folyamatosan dühös vagy

Nem tudod kontrollálni az érzelmeidet, folyamatosan dühös és frusztrált vagy? Idegesítenek az emberek, a mozdulataik, minden apróságon képes vagy felbosszantani magadat? Érdemes feltenned a kérdést magadnak, hogy mi okozza a haragodat? Esetleg saját magadra irányul? Érdemes dolgoznod magadon és minden olyan cselekvést vagy viselkedési mintát megszüntetned az életedben, amely ezt a negatív spirált mozgásban tartja. Adott esetben felkereshetsz egy szakembert is, aki a segítségedre lehet a megküzdésben. Bármennyire is kellemetlen, a lehúzó energiájú emberek és a mérgező kapcsolatok is, melyek a te energiáidból táplálkoznak, mind ide sorolhatóak.

Nagyon érzékeny lettél

Az egyik leggyakrabban előforduló tünete a kártékony energiák jelenlétének, ha sokkal érzékenyebben reagálsz a körülötted történő eseményekre. Nincs hatásod a reakcióidra, a legváratlanabb helyzetekben sírod el magad vagy leszel szomorú. Fontos eszközöd lehet a tudatosság, kezd el észre venni, mi az, ami ilyen erős hatással tud lenni a hangulatodra. Próbáld meg megtalálni és kiiktatni ezt a káros forrást, hogy mihamarabb vissza tudj helyezkedni a középpontodba

Kellemes tudatos perceket, hangolódást és nyugodt, vidám napokat kívánunk!