» Láttad már párna újdonságainkat? «

Kérdésed van? Hívj minket bizalommal: +36202234341

Blog

Immunerősítő meditáció

Yalmana
Yalmana
2020.10.12 09:51
Immunerősítő meditáció
Egy olyan meditációra hívunk most, amellyel az immunrendszerünket támogathatjuk és erősíthetjük. Természetesen a gyakorlat bármikor végezhető, feltölthetjük, energetizálhatjuk magunkat. Akkor mindenképpen javasolt, amikor nem érezzük jól magunkat a bőrünkben, kimerültek vagyunk, vagy még mielőtt ágynak esnénk egy betegség miatt..

Egy olyan meditációra hívunk most, amellyel az immunrendszerünket támogathatjuk és erősíthetjük. Természetesen a gyakorlat bármikor végezhető, feltölthetjük, energetizálhatjuk magunkat. Akkor mindenképpen javasolt, amikor nem érezzük jól magunkat a bőrünkben, kimerültek vagyunk, vagy még mielőtt ágynak esnénk egy betegség miatt.

A teljes meditáció 17 percet vesz igénybe, melyet a lap aljára görgetve érsz el.

Ehhez a meditációhoz a tenger, az óceán lágy hullámzását fogjuk segítségül hívni, ezért elképzelheted annak színeit, de körül is veheted magad kék színű dolgokkal, párnákkal, takaróval. A meditáció során, bátran felidézheted ezeket a színeket.


Javasolt feltételek a gyakorláshoz

Végig fogjuk pásztázni a teljes testet, lábunktól a fejtetőig, gondolatban pedig minden egyes testrészen áramoltatjuk az életenergiát.

  • javasolt fekve végezni, behunyt szemekkel
  • lehetőség szerint 2 étkezés között gyakorolj
  • puha, kényelmes ruházatban
  • zajmentes környezetben
  • olyan hőmérsékletet biztosíts, ami számodra optimális (ne fázz, ne is legyen meleged)

Érdemes eleinte minden zavaró körülményt kizárni, ha pl. van egy kattogó, hangos óra a szobában, kiveheted az elemet belőle, vagy átviheted másik helyiségbe. Ne aggódj, eleinte nagy valószínűséggel, úgyis minden olyan hangot észre fogsz venni, amiről eddig nem is volt tudomásod vagy figyelmed (nyikorogó ajtó, recsegőpadló, kutyorogó radiátor, stb.). :)

Ha most próbálsz ki először ilyesmi technikát, vagy már régebb óta relaxálsz, meditálsz, akkor is elvégezheted az alábbi gyakorlatot. Izgalmas találkozásra hívunk a testeddel most. 


Válassz kényelmes ruházatot és a fentebb javasolt feltételeket is megszervezheted magadnak.

Keress egy nyugodt, csendes zugot a lakásban. Készíthetsz fejed alá párnát, alápolcolhatod a térdeidet, be is takarózhatsz.

Helyezkedj el kényelmesen és hallgasd nyugalommal!

Váljon egészségedre ez a gyakorlat!
Ismételd gyakran, hogy jótékony hatása veled legyen egész napon át!