» Láttad már párna újdonságainkat? «

Kérdésed van? Hívj minket bizalommal: +36202234341

Blog

Az ezerarcú hengerpárna

Yalmana
Yalmana
2021.03.31 08:41
Az ezerarcú hengerpárna
A hengerpárnák legkedveltebb és legelterjedtebb felhasználási módja a testrészek megtámasztására irányul. A boka, a térd, a derék, a nyak és a fej alátéteként alkalmazhatjuk..

A hengerpárnák csak nemrégiben lettek népszerűbbek a vásárlók körében, ugyanis különleges, nem hétköznapi formájuk és a hiányos felhasználhatósági ismeretek sem sarkalltak bennünket az azonnali beszerzésükre. Napjainkra azonban számos hasznosítási lehetőséget ismertünk fel, melyeket most szeretnénk megosztani veletek.

A hengerpárnák legkedveltebb és legelterjedtebb felhasználási módja a testrészek megtámasztására irányul. A boka, a térd, a derék, a nyak és a fej alátéteként alkalmazhatjuk TV nézés, pihenés vagy alvás közben is. Kismamáknak szoptatáshoz kiváló könyök és alkar támasznak. Olvasáshoz remek választás lehet szintén a könyök vagy a fej megtámasztására. Masszőrök számára kifejezetten ajánlott, hiszen nem csak a vendég kényelmét, hanem a masszőr munkáját is elősegítheti egyes mozdulatok esetében.

Ha valamit szívesen átölelnél alvás közben, relaxációhoz alakítanál ki kényelmes pozitúrát vagy az utazást szeretnéd még kényelmesebbé tenni, akkor is remek választás a hengerpárna. "Hiányérzet" betöltésére is jó választás lehet a gerinc mögé helyett hengerpárna, amely így azt a kellemes érzetet kelti, mintha a kedvesünk mögénk bújna és ebből is lehet töltekezni egy magányos délutáni szundi alkalmával.

A YALMANA hengerpárnák

Az általunk készített hengerpárnák csakra mintás, valamint motivációs üzenetekkel ellátott huzatokkal is rendelhetőek, -valamint a huzatok önmagukban is- így a fentebb olvasott funkciókon túl, segítenek a személyes fejlődésedben és a tudatszint emelésében is. Számos kollekciónk által biztosítjuk, hogy te is megtaláld a számodra legmegfelelőbb hengerpárnát.

Reméljük, hogy te is olyan új, izgalmas információkra bukkantál, amelyeknek köszönhetően felkeltette a figyelmedet, esetleg máris megszeretted a Yalmana hengerpárnákat.

Amennyiben te már a hengerpárna büszke tulajdonosi körét bővíted, mit gondolsz, van, amire mi nem gondoltunk? Te hogyan vagy milyen alkalmakra javaslod a használatát? Mi az, ami neked bevált?

Kérünk, hogy oszd meg velünk ezeket az információkat, hogy kibővíthessük cikkünket, ezáltal még több felhasználási ötletet biztosítva az érdeklődők számára. Előre is köszönjük!