» Láttad már párna újdonságainkat? «

Kérdésed van? Hívj minket bizalommal: +36202234341

 Öröm "Desert"
3 részes párnacsomag | Öröm "Desert"
30 550 Ft

3 részes párnacsomag | Öröm "Desert"

 Öröm "Desert"
3 részes párnacsomag
3 részes párnacsomag
3 részes párnacsomag

Ezt a párnacsomagot főként nők számára készítettük, de bárkinek, akinek szükség lehet az ÖRÖM megerősítésére, szeretettel ajánljuk.

A párna szett az Desert kollekcióból, az Öröm megélését és támogatását szolgálja. A türkiz hideg, a barna és az arany meleg árnyalatai tökéletes egyensúlyával segíthetnek a benned lévő mindennapi örömökhöz kapcsolódni.

Díszítsd velük a környeztetedet, öleld őket magadhoz vagy pihenj meg rajtuk és tapasztald meg rezgésszint emelő energiájukat.

Hisszük és tapasztaljuk, hogy a mandalák és a színek képesek feltölteni, pozitív irányba befolyásolni a hangulatunkat. Felvidíthatnak, megnyugtathatnak, vagy akár élénkíthetnek is minket. Szeretünk élni e ragyogó lehetőséggel, hogy minél több belső örömöt, lelki békét, harmóniát hozhatunk a mindennapjainkba. Párnáink segítségével te is megtapasztalhatod ezeket a hétköznapi csodákat.

A szemet gyönyörködtetően színes huzatokkal életre hívhatod belső világod hangulatát az otthonodban, környezetedben, akár a munkahelyeden is. Teremthetsz olyan légkört magad körül, amilyenre csak vágysz!

A színek segítenek ebben, hallgass a megérzésedre és megfigyelheted, melyik szín szólítja meg lelkedet!

A párna típusa
3 részes párnacsomag
Kollekció
Mandala
A párna mérete
a meditációs párna 45x45x12 cm, a díszpárna 45x43 cm, a hengerpárna 45x14 cm
Főbb színe
Anyaga
Prémium 100% pamut
Várható szállítás
1-2 munkanap
Származási hely
Magyarország
Raktáron
30 550 Ft
A vásárlás után járó pontok: 611 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

A tönkölypelyvával töltött párnáinkat olyanoknak ajánljuk, akiknek fontos a természetesség és egyben a stabil alátámasztás meditálás, relaxáció, pihenés közben.

A tönkölypelyva jól szellőzik, sokáig megtartja méretét. Időnként érdemes kivenni a huzatból és a szabad levegőre, napfényre kitenni, hogy merítkezzen a napfény erejéből.

Mivel a tönkölypelyva egy természetes és vegyszermentes anyag, használattól függően 3-6 havonta 24-48 órára javasolt mélyhűtőbe tenni a pelyvát, hogy folyamatosan mindenféle atkától mentes maradhasson.

Párnáink anyaga: ÖKOTEX Standard 100, prémium minőségű 100% pamut. Az Ökotex anyagról részleteket itt találsz!

A párnabelsőkről részleteket ide kattintva olvashatsz!

Hisszük és tapasztaljuk, hogy a mandalák és a színek képesek feltölteni, pozitív irányba befolyásolni a hangulatunkat. Felvidíthatnak, megnyugtathatnak, vagy akár élénkíthetnek is minket. Szeretünk élni e ragyogó lehetőséggel, hogy minél több belső örömöt, lelki békét, harmóniát hozhatunk a mindennapjainkba.

Párnáink segítségével te is megtapasztalhatod ezeket a hétköznapi csodákat. A szemet gyönyörködtetően színes huzatokkal életre hívhatod belső világod hangulatát az otthonodban, környezetedben, akár a munkahelyeden is. Teremthetsz olyan légkört magad körül, amilyenre csak vágysz! A színek segítenek ebben, hallgass a megérzésedre és megfigyelheted, melyik szín szólítja meg lelkedet!

Adatok
Brand
Yalmana
Cikkszám
P3AM03D04
Hasonló termékek