Szimbólumos párnák

Több szimbólumot választottunk ebbe a kategóriába, melyek önmagukban is nagyon erős jelentéssel bírnak. Meditációs- és jóga gyakorlatok közben segíthetik a magasabb tudatossághoz és a pozitív energiákhoz való kapcsolódást.

Az OM vagy másképpen AUM egy szent hang, az egyetemes szimbólum, használóját védi az ártó szándéktól. Lenyugtatja az elmét, feltölti a testet energiával.

A gyarapodás, a folyamatos megújulás jelképe is az életfa. Az újjászületést, az elmúlást, az élet természetes körforgását is felfedezhetjük benne. Tükrözheti családunkat, szüleinket, nagyszüleinket, dédszüleinket, akik biztonsági hálót fonva körénk az eddigi tapasztalatukkal, szeretetükkel, védelmükkel, mintáikkal, mint a fa gyökérzete, úgy adhatják a stabilitást az életünkbe, a mindennapok helytállásához.

A macskához a nőiességet, a női minőséget társítjuk. A macska a pihenés nagy mestere, életének jelentős részét alvással tölti, élvezi az életet, megszerzi, amire szüksége van. Mivel kiválóan tájékozódik a sötétben, a tisztánlátást is szimbolizálja egyes kultúrákban.

A többi Yalmana mintát és színt itt találod.

Örülünk, hogy ellátogattál hozzánk! Legyen mosolygós napod! 🙂