Szimbólumok

Jelenleg 3 féle kollekciónk (Symbol, Lotus, Hamsa) közül válogathatsz több termékkategóriában is. Azonos mintából és színből készítettünk díszpárnát, hengerpárnát és meditációs párnát is, sőt vászontáskát is lelhetsz több mintából. Ha a kollekcióra kattintasz, egyben megtalálod az egész sorozat termékeit. Válogass kedvedre!


Több szimbólumot választottunk ebbe a kategóriába, melyek önmagukban is nagyon erős jelentéssel bírnak. Meditációs- és jóga gyakorlatok közben segíthetik a magasabb tudatossághoz és a pozitív energiákhoz való kapcsolódást.


Az OM vagy másképpen AUM egy szent hang, az egyetemes szimbólum, használóját védi az ártó szándéktól.

Az OM mantra és a szimbólum használata támogathatja az alábbi területeket

  • lenyugtatja az elmét az állandó gondolkodásból és pörgésből
  • feltöltheti a testedet energiával
  • védelmezi használóját az ártó szándékoktól

ÚJ!! Symbol kollekciónk- bézs alapon OM szimbólummal


ÚJ!! Symbol – fekete alapon OM szimbólummal


Az Életfa szimbóluma, a gyarapodás, a folyamatos megújulás jelképe is az életfa.

Számos megközelítése van az Életfa szimbolikájának. Az egyik fő szempont nekünk, ahogyan a fának a szélesen elnyúló gyökerei, mellyel a biztonságos közegbe kapaszkodva képes növekedni, majd megtartani önmagát, növekszik ágaival az ég felé, a végeláthatatlan univerzum felé. Majd az anyaföldből táplálkozva, gazdagodva újabb sarjakat hozva életre sokasodik a világba. Ez tükrözheti a családunkat, szüleinket, nagyszüleinket, akik az eddigi tapasztalatukkal, szeretetükkel, védelmükkel, mint a fa gyökérzete, úgy adhatják a stabilitást az életünkbe, a mindennapok helytállásához.

ÚJ!! Symbol – bézs alapon színes Életfa szimbólummal


ÚJ!! Symbol – bézs alapon egyszínű Életfa szimbólummal


Lotus pozitív megerősítések magyar és angol nyelven

A színes szirmokba ölelt pozitív megerősítések és maga a Lotus szimbólum is támaszod lehet, a nehéz helyzetekben, hiszen a Lótuszvirág jelképe az újjászületésnek. A mindennapi fejlődést, megújulást, az örök körforgást is szimbolizálja, ahogyan nap, mint nap a mocsárból feltörve a reggeli napsugarak hatására, pompázatos virágot bont, majd estére ismét eltűnik.


Hamsa – Hamzsa-Fatima keze

Hamsa egy 5 ujjas szimmetrikus minta, melyet több vallás is védelmi szimbólumként használ, valamint az áldás és a szerencse bevonzására is alkalmazzák. A hiedelem szerint megvéd a negatív energiáktól és a veszteségtől. A motívumot az iszlám vallás által Fatima kezeként is ismerheted.

A türelmet, hitet, bőséget, jólétet, termékenységet is szimbolizálja. Segíti a magasabb tudatossághoz és a pozitív energiákhoz kapcsolódást.

fekete alapon
natúr, bézs alapon