Szállítás és fizetés


Bankkártyás fizetéskor előfordulhat, hogy a BARION tárcát érzékel, ha ugyanazzal az email címmel vásárolsz nálunk, amit a Barion-nak is megadtál. Ha nem szeretnéd használni a tárcádat, válaszd a “Nem te vagy?” linket. Ezt követően tudod megadni bankkártya adataidat a szokott módon.


COVID miatti tudnivalók

Személyes átvétellel az előre megrendelt termékeket bejelentkezést követően át lehet venni+36702340100

FOXPOST automata és házhoz szállítós rendeléseket, ahogyan eddig is a csomagküldő szolgáltatókkal indítjuk útnak országosan.

Ha fontos, hogy az általad számított ideig érkezzen meg a rendelés, keress fel minket és egyeztessünk a kézbesítés várható napjáról (pl., hogy egy számodra jelentős ünnepnap előtt mindenképpen megkapod-e a csomagot).

Szeretnénk tájékoztatni, ha Foxpost automatába kéred a rendelést, az automaták telítettsége esetén előfordulhat, hogy egy másik, közeli és szabad kapacitású automatába kézbesítik a csomagot. Az automaták teltettségét itt tudod ellenőrizni. Ha ez bekövetkezik, a FOXPOST tájékoztatást küld a megadott elérhetőségre (sms-ben és e-mail-ben). A kézbesítésekre nekünk feladás után semmilyen ráhatásunk nincsen. Köszönjük a megértést!


ÁLTALÁNOS SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Amennyiben a megrendelt termék elérhető raktárkészletünkből, megrendelésedet belföldön a visszaigazolástól számított kb. 1-3 munkanapon belül kézhez kapod. FONTOS! A szállítási határidők betartására nekünk semmilyen ráhatásunk nincsen, mivel külső szolgáltató végzi a szállítást. Mi a lehető leghamarabb útnak indítjuk a rendelést minden esetben, hogy mielőbb megérkezzen hozzád!

Webáruházunkban automatikusan jelenleg csak belföldi megrendeléseket teljesítünk. Ha külföldi címre rendelnél, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot a shop@yalmana.hu címen keresztül és egyeztetünk a részletekről. Köszönjük!


Személyes átvétel • INGYENES, előre egyeztetés után vehető igénybe! +36702340100

A személyes átvétel ingyenes. Előre egyeztetett, konkrét időpontban várunk szeretettel a 1171 Budapest, Körömvirág utca 41. szám alatt, (mi átvevőpont vagyunk, nem bolt állandó nyitvatartással). Készpénzzel vagy bankkártyával is lehet a helyszínen fizetni. Ezen a számon várjuk a hívást: +36 70 234 01 00 A hívásokat hétfőtől-péntekig 10-18 óráigszombaton 10-14 óráig fogadjuk.


FOXPOST csomagautomata • 990 Ft • 19.000 Ft felett INGYENES

A szállítást kérheted, FOXPOST automatába is, így magad döntheted el, milyen időpontban veszed át a csomagodat és ez a legkedvezőbb áru szállításunk is, előrefizetés esetén díja, egységesen 990 Ft. 15.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES!

Adott napon éjfélig beérkezett rendelést a következő munkanapon indítjuk útnak. A csomagfeladástól számított 1-3 munkanapon belül általában megérkezik a kiválasztott boxba.

A FOXPOST automata működésének leírása
A csomagodat behelyezzük egy FOXPOST fiókba, ezt követően ahogy a futár átvette a csomagot, várhatóan az azt követő munkanapon megérkezik az általad megjelölt csomagautomatába. Ha a csomagod megérkezett az átvételi pontra, e-mailben és sms-ben értesítenek Téged. Az üzenetben elküldött egyedi, csak általad ismert kóddal nyithatod ki az automata megfelelő ajtaját, éppen ezért mindig alaposan győződj meg a megadott adatok helyességéről! Miután a csomagod bekerült a megjelölt automatába, általában 3 nap áll rendelkezésedre, hogy átvedd azt.

Szeretnénk tájékoztatni, hogy a FOXPOST automaták telítettsége esetén előfordulhat, hogy egy másik, közeli és szabad kapacitású automatába kézbesítik a csomagot. Ha ez bekövetkezik, a FOXPOST tájékoztatást küld a megadott elérhetőségre ( sms-ben és e-mail-ben). Nekünk erre semmilyen ráhatásunk nincsen sajnos. Az automaták teltettségét itt tudod ellenőrizni.

Miután a csomagod bekerült a megjelölt automatába, 3 nap áll rendelkezésedre, hogy átvedd azt, (ebbe a kézbesítés napja és a hétvége is beleszámít)! Ha nem veszed át 3 napon belül, azonnal visszaküldik az idő lejárta után.


Házhozszállítás • 2.390 Ft • 30.000 Ft felett INGYENES

Választhatod a házhoz szállítást is, ahogy neked kényelmesebb. Ennek díja magyarországi kiszállítás és előrefizetés esetén, egységesen 2.390 Ft.
Jellemzően a csomagfeladástól számított 1-2 munkanapon belül átveheted rendelésedet. 30.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES!

Adott munkanapon éjfélig beérkezett rendelést a következő munkanapon indítjuk útnak, az azt követő munkanapon át is veheted a megadott címen.

Az országos házhozszállítást 2021.05.01.-től az MPL (Magyar Posta Zrt.) végzi. A csomag feladásától számítva a kézbesítés általában 1 munkanap, garanciát azonban nem tudunk vállalni rá. Ha nem felel meg az első kézbesítési időpont, egyeztetés után újra kiviszik házhoz. Ha szeretnéd Postán maradó csomagnak is módosíthatják, így akkor veszed át nyitvatartási időben –azt ezt követő 5 napon belül-, amikor neked kényelmes a közeli postán.

Az MPL-el eddig csak pozitív tapasztalataink vannak: gyorsak, precízek, megbízhatóak, a hozzánk járó futárok kedvesek. Tegyetek velük próbát bátran!

A futárszolgálat a kiszállítást megelőzően sms-ben és email-ben értesítést küld a futár érkezési időpontjáról, éppen ezért kérünk, alaposan győződj meg a megadott adatok helyességéről. Ha nem megfelelő a kiszállítás napja, a megbízott futárszolgálattal tudod módosíttatni azt.


FIZETÉS

Bankkártyás fizetés

Megrendelésedet a Barion felületén tudod kifizetni gyorsan és egyszerűen, bankkártyával vagy saját Barion tárcádban lévő egyenlegeddel, egyéb felmerülő költségek nélkül. A Barion használata garantálja a biztonságos fizetési folyamatot. Weboldalunk semmilyen adatot, információt nem tárol a fizetéssel kapcsolatban.

Fizetéskor előfordulhat, hogy a BARION tárcát érzékel, ha ugyanazzal az email címmet vásárolsz nálunk. Ha nem szeretnéd használni a tárcádat, válaszd a “Nem te vagy?” linket. Ezt követően tudod megadni bankkártyadataidat a szokott módon.


Utánvétes fizetés

Lehetőséged van az utánvétes fizetésre is, ennek díja Foxpost esetén 585 Ft; Házhoz szállításnál 990 Ft

 • Ebben az esetben a csomagautomatánál bankkártyával,
 • házhoz szállítás esetén a futárnak készpénzben és bankkártyával is tudsz fizetni.

Személyes átvétel esetén 0 Ft az utánvét díja.


Banki átutalás

Lehetőséget biztosítunk átutalásos fizetésre is. Ez esetben, rendelésed beérkezése után azonnal visszaigazoló levelet küldünk, amely tartalmazza az utalással kapcsolatos díjbekérőt és a pontos információkat. A megrendelt terméket 2 napig tartjuk fenn részedre, azaz, ha 2 napon belül nem érkezik meg az összeg, rendelésedet töröljük. Szállításra előkészíteni a csomagodat az összeg beérkezése után fogjuk. Köszönjük a közreműködést!


BEMUTATÓTEREM és ÁTVÉTELI PONT

Rákoscsabán, 1171 Budapest, Körömvirág utca 41. szám alatt található bemutatótermünk és egyben személyes átvételi pontunk is. Időpont egyeztetés szükséges!!

A bemutatótermünkben biztonságosan tudunk teret adni és helyet biztosítani a személyes látogatásnak.

Meghitt, nyugodt körülményekkel várunk. Előre bejelentkezés után várunk szeretettel!

Arra kérünk, maszkban gyere hozzánk is! Kézfertőtlenítőről gondoskodunk. Köszönjük a megértésedet!

 • a helyiségben egy időben maximum 2 látogató lehet
 • előre megbeszélt időpontban fogadunk
 • telefonon várjuk az időpont egyeztetést: +36 70 234 01 00
 • hétfőtől-péntekig 10-18 óráig
 • szombaton 10-14 óráig fogadjuk a hívásokat
 • készpénzzel és bankkártyával is van lehetőség az átvételi ponton fizetni

Tömegközlekedéssel az alábbi módokon juthatsz el hozzánk

Örs vezér terétől – 2 féleképpen busszal

 • direkt járattal/ 161 busszal kb. 46 perc a 17. ker. REGÉLŐ utcai buszmegállóig, innen még kb. 4 perc séta
 • 1 átszállással/ 169E busszal kb. 16 perc a 17. ker. Borsó utcáig, itt átszállva a 202E buszra a REGÉLŐ utcai buszmegállóig kb. 15 perc, innen még 4 perc séta

Keleti pályaudvartól – vonattal

 • S80 vonattal 19 perc (Gödöllő irányába), Rákoscsaba megállóig, innen séta kb. 25 perc a célig, vagy
 • S80 vonattal 19 perc (Gödöllő irányába), Rákoscsaba megállóig és 298 busz, –ha jön– a Rés utcáig, innen séta 5-6 perc a célig 🙂