Párnacsomagok

Születésnapra, esetleg számodra fontos eseményre keresel igazán különleges és személyes ajándékot? Meglepheted családtagjaidat és szeretteidet mandalás párnákkal, aminek ők is valóban örülnek.


Röviden a Yalmana párnákról

  • minden huzatunk természetes, 100% prémium pamutból készült
  • hazai varrodákban, kézzel készítjük
  • a huzatok cipzárosak, a minta tartós, mosógépben is mosható
  • a meditációs párnába tönkölypelyvát töltünk, ami egy természetes anyag, számos gyógyhatást tulajdonítanak neki
  • az extra nagy méretű,– 45 cm átmérőjű, 12 cm magas – meditációs párnát mindenkinek nagy szeretettel ajánljuk, aki minden gond nélkül képes törökülésben megpihenni, ez a meditációs párna az extra szélességével még egy hosszabb ideig tartó relaxáció alkalmával is támogató és hű társad lesz

Hisszük és tapasztaljuk is, hogy a mandalák és a színek képesek gyógyítani, feltölteni, pozitív irányba befolyásolni a hangulatunkat. Felvidíthatnak, megnyugtathatnak, vagy akár élénkíthetnek is minket.

Szeretünk élni e ragyogó lehetőséggel, hogy minél több belső örömöt, lelki békét, harmóniát hozhatunk a mindennapjainkba. Párnáink használatával te is megtapasztalhatod ezeket a hétköznapi csodákat.


Hírlevelünkre történő feliratkozást követően 5% kedvezmény kupont küldünk, amit azonnal fel is használhatsz a már akciós termékekre, csomagajánlatokra is!

Más kuponnal együtt nem használható! A feliratkozáshoz lapozz az oldal aljához..


Különböző összetételű párnacsomagokat találsz nálunk

  • csakra párnákból a teljes, 7 csakra színéből álló szett
  • mandala párnákból 2 részes szett: díszpárnából és meditációs párnából áll
  • mandala párnákból 2 részes szett: hengerpárnából és meditációs párnából áll
  • mandala párnákból 3 részes szett: díszpárnából, hengerpárnából és meditációs párnából áll

A teljes párna kínálatunkból itt mutatjuk, miből készítettünk csomagot.

A teljes Yalmana választékot, és ezeket a párnákat külön-külön is ITT megtalálod. Örülünk, hogy benéztél hozzánk, legyen áldott napod!

Ha szeretnél kedvezményesen vásárolni, elsőként értesülni az újdonságokról, hírekről, akciókról,- és még nem tetted meg-, itt tudsz feliratkozni a Yalmana Lelki Finomságok hírcsatornájára.

Már feliratkozást követően 5% azonnali kedvezményes kupont küldünk, amit azonnal felhasználhatsz, akár az akciós termékekre is, ha kinéztél valami szerethetőt és hívogatót.