Információ

 

Rólunk

A Yalmana.hu egy kis családi vállalkozás. 2019-ben azért fogtunk bele a díszpárna készítésébe, hogy olyan párnákat hozzunk létre, amelyek megfelelnek a mi ízlésvilágunknak. Sehol sem találtunk ugyanis kedvünkre való darabokat, amelyekkel szívesen díszítettük volna a nappalinkat. Hosszas keresgélés és töprengés után felkerestünk egy európai textilgyártót, amely képes volt anyagba önteni a terveinket. Sikerült természetes, 100% prémium pamut alapanyagot találnunk, amelyre digitális nyomtatással kerülnek saját tervezésű grafikáink.

Az elképzelésünk az volt, hogy természetes alapanyagból, mindennapi használatra is alkalmas párnahuzatok szülessenek. Ezek díszíthetik az otthonunk bármely pontját, de egy szundikáláshoz is kiváló társunkká válhatnak, mivel nem csak a szemet gyönyörködtetik. Tapintásuk igazán kellemes, valóban jól esik bele ölelni a kedvenc színű hengerpárnánkba egy nyugodt délután, a kanapén pihenve. 🙂

Fontos szempont volt, hogy párnánként, jellemzően egy-egy szín domináljon, egy adott csakra motívummal, szimbólummal. Így a  keleti, spirituális hangulatot a magunk módján keltettük életre.
Az összes termékünk, a külső huzat és a párna belső egyaránt magyarországi varrodában készül. Úgy gondoljuk, ezzel mi is segítjük a hazai vállalkozásokat. (Kivéve az 50×50 cm párnabelsőt, az Jysk beszerzésű.)

Számunkra kulcsfontosságúak az alábbi szempontok:

Az alapanyag tekintetében:

  • természetes, 100% prémium pamutból készüljön,
  • ÖKOTEX Standard 100 minősítésű legyen
  • az EU-ból származzon (semmiképpen se távol-keleti gyermekmunkával készüljön, hanem tapasztalt, felnőtt szakemberek kezeinek munkáját dicsérjék az EU valamely országában )

Az elkészített termékek:

  • hazai gyártásúak legyenek, segítve a hazai ipar egyéb szereplőit is
  • hosszútávú használatra szóljanak (sok-sok évre)
  • tartós technológiával felvitt mintákkal, színekkel (mosógépben kifordítva mosva, sokáig megőrzik eredeti színüket) és
  • nem csak alkalmi jelleggel, hanem mindennapos használatra is alkalmasak legyenek, ezáltal
  • nemcsak dísz-, hanem használati termékeket hoztunk létre

Hisszük és tapasztaljuk, hogy a mandalák és a színek képesek gyógyítani, feltölteni, pozitív irányba befolyásolni a hangulatunkat. Felvidíthatnak, megnyugtathatnak, vagy akár élénkíthetnek is minket. Szeretünk élni e ragyogó lehetőséggel, hogy minél több belső örömöt, lelki békét, harmóniát hozhatunk a mindennapjainkba. Párnáink segítségével te is megtapasztalhatod ezeket a hétköznapi csodákat. Ha szívesen olvasol még erről a témáról, szeretettel látunk a blogunkban is!

Örülünk, hogy itt vagy velünk!

Rami és Feri


A továbbiakban hasznos információkat osztunk meg veled, tájékozódj szabadon!

Az általunk használt anyagokról ezen az oldalon informálódhatsz.

A Yalmana párnabelsőkről itt írtunk

Ha a csakrákról szeretnél olvasni, kattints ide.

A csomagolásról és hulladékkezelésről bővebben itt olvashatsz.

Szállítással és fizetéssel kapcsolatban ezen a linken összeszedtünk minden érdemit a szállítási határidőkről és fizetési variációkról.

Ha szeretnél utolérni minket, az alábbiakat javasoljuk

 

Fogyasztóvédelem, vásárlási feltételek és adatvédelem

A kapcsolódó oldalakra mutató hivatkozások:

Fogyasztóvédelmi tájékoztató

Általános szerződési feltételek (ÁSZF)

Adatkezelési tájékoztató