Csomagajánlatok férfiak részére

Egyre közeledik a karácsony és ezzel együtt a szokásos, év végi kérdés: vajon mivel lepjem meg a férfi családtagjaimat és szeretteimet, aminek ők is igazán örülnek? 

A tusfürdő és dezodorszettek áradatában, vajon miről gondolhatjuk azt, hogy igazán különleges és személyes meglepetés az átadás pillanatakor? Bízunk benne, hogy számodra is hasznos ötletekkel szolgálhatunk.


Röviden a Yalmana párnákról

  • minden huzatunk természetes, 100% prémium pamutból készült
  • hazai varrodákban, kézzel készítjük
  • a huzatok cipzárosak, a minta tartós, mosógépben is mosható
  • a meditációs párnába tönkölypelyvát töltünk, ami egy természetes anyag, számos gyógyhatást tulajdonítanak neki
  • a magasított meditációs párnát – 18 cm magas – azoknak ajánljuk, akik szeretnek sarokülni, továbbá, akiknek gondot okoz a térdüket behajlítani, akár sérülésből, akár csak testi adottságból kifolyólag, az extra magasságával ez a párna megemeli a csípőt úgy, hogy a lábak feszültség nélkül megpihenhetnek törökülésben is
  • az extra nagy méretű, 45 cm átmérőjű meditációs párnát mindenkinek nagy szeretettel ajánljuk, aki minden gond nélkül képes a térdét behajlítani,és szívesen ül törökülésben, ez a meditációs párna az extra szélességével még egy hosszabb ideig tartó relaxáció alkalmával is támogató és hű társad lesz

Hisszük és tapasztaljuk, hogy a mandalák és a színek képesek gyógyítani, feltölteni, pozitív irányba befolyásolni a hangulatunkat. Felvidíthatnak, megnyugtathatnak, vagy akár élénkíthetnek is minket.

Szeretünk élni e ragyogó lehetőséggel, hogy minél több belső örömöt, lelki békét, harmóniát hozhatunk a mindennapjainkba. Párnáink segítségével bárki megtapasztalhatja ezeket a hétköznapi csodákat.


A teljes MANDALÁS párna kínálatunkból itt mutatjuk, miből készítettünk csomagot a férfiaknak.

A további csomagajánlatainkat ITT megtalálod. Örülünk, hogy benéztél hozzánk, legyen csodás napod!

Ha szeretnél kedvezményesen vásárolni, elsőként értesülni az újdonságokról, hírekről, akciókról,- és még nem tetted meg-, itt tudsz feliratkozni a Yalmana Lelki Finomságok hírcsatornájára.

Már feliratkozást követően 5% azonnali kedvezményes kupont küldünk, amit azonnal felhasználhatsz, akár az akciós termékekre is, ha kinéztél valami szerethetőt és hívogatót.

Egy vásárlás alkalalmával csak 1 féle kupon használható fel!