Posted on

Meditáció a belső nyugalomért

Nagy szeretettel tesszük közzé Verebes Judit, asztrológus meditációját, melyet hálásan köszönünk, hogy rendelkezésünkre bocsátott, hogy megosszuk Veled is. Fogadd szeretettel Judit bemutatkozását. A meditáció az oldal alján hallgatható meg.


Üdvözöllek kedves Olvasó, Verebes Judit vagyok. Engedd meg, hogy pár mondatban bemutatkozzak, így jobban megismerheted munkásságomat és személyes motivációmat, amely minden nap újabb és újabb löketet ad ahhoz, hogy segítsem a hozzám forduló társaim fejlődését ezen a földi úton.

Asztrológusként, több mint 20 éve azon dolgozom, hogy megmutassam a véletlennek látszó történések karmikus okait, segítsek rátalálni a harmonikus, könnyed működésre, az adottságok pozitív megélésének lehetőségeire.  

Személyes elemzéseken kívül asztrológiát tanítok kezdőknek és haladóknak. Rendszeresen tartok előadásokat asztrológiai, szellemtudományi és spirituális témákban, valamint egyéni és csoportos meditációkat vezetek 1-1 aktuális témákra fókuszálva. Hiszek a test-lélek-szellem egységében, ezért ezeket a gyógyulási folyamatokat energetikai kezelésekkel is támogatom. Az emberi sorsok, személyiségek, egyéniségek, a karmikus kötöttségek és lehetőségek érdekelnek.

Minden, amit valaha tanultam iskolában, tanfolyamokon és az életben, számomra ezekről szól. Azáltal, hogy az ember megérti a saját vállalt feladatait, új lehetőségek nyílnak, amelyek közül szabadon választhatunk. Empatikusan, szeretettel és egyénre szabottan, egy védett szellemi, lelki közegben segítem a teljességhez vezető egyéni utakat.  Abban hiszek, hogy a hozott és felvett negatív működési minták megváltoztathatók, feloldhatók, pozitívumokká alakíthatók. 

Bízom benne, hogy a Yalmana által megosztott kerék meditáció is hozzásegít a belső nyugalmad megleléséhez. Sok sikert kívánok az utadon! 😊