Posted on

Karácsonyi ajándékötletek nőknek

Közeledik a karácsony és ezzel együtt a kérdőjelek sorozata: vajon mivel lepjem meg női családtagjaimat és szeretteimet, aminek ők is igazán örülnek és amitől mi sem érezzük személytelennek a csomagot az átadás pillanatakor? Mi most érdeklődési körökre osztottuk fel a témát, így bízunk benne, hogy számodra is hasznos tippekkel és ötletekkel szolgálhatunk.


Meglepetés a sportszeretőknek

A sport kortól független tevékenység, melyet szabadtéren és otthon egyaránt végezhetünk. Ha szeretted kedveli a sportokat, meglepheted őt egy olyan kiegészítővel, amely támogatja és bátorítja őt a hobbijában (pl. futáshoz karóra), esetleg masszázshenger is jó választás lehet, amely segít fellazítani az izmokat, de vásárolhatsz neki stílusos kiegészítőket is, melyek egyedibbé tehetik a megjelenését is. Ilyen lehet egy jó sportruházat, de öltöztetheted a sporteszközeit is. Erre a célra találsz nálunk pl. jógamatractartót is, melyek gyönyörű színekben, mandalás mintázattal rendelkeznek és a különböző életterületekre vannak hatással. Így nem csak a hölgy külső megjelenését, hanem a lelki fejlődését is támogathatod.


Ajándékötlet az otthon melegét kedvelőknek

Ahogy megérkeznek a hideg, téli napok, szívesebben kuckózik be sokunk a meleg szobába. Ha neked is van ilyen beállítottságú szeretted, egy jó könyv, egy különleges teaválogatás is remek meglepetés lehet, de gondolkodhatsz az otthona még hangulatosabbá tételében is. Egy pár különleges illatgyertya vagy díszpárna is még kellemesebbé teheti a helységet. Webshopunkban számos díszpárna, hengerpárna és meditációs párna áll rendelkezésedre, melyek közül színekben és mintázatokban (csakra és mandala) is biztosan találsz megfelelőt, amikkel színt vihetsz a mindennapokba.


Meglepetés az egyediséget kedvelőknek

Ha az ajándékozni kívánt hölgy szereti a különleges darabokat, akkor lepd meg valamilyen egyedi kézműves termékkel, ruhával vagy kiegészítővel, amelyet biztosan nem talál meg akármelyik plázában. Ez kicsivel több nézelődést igényel, de számos kis ékszerüzlet található Budapesten is, ahol egyedi tervezésű ajándékok készülnek. A Yalmana kínálatában mandalás szütyők, vászontáskák és hátizsákok is rendelkezésedre állnak, melyek a hét minden napjára remek kiegészítőnek bizonyulnak.


Ajándékötlet az alkotó lelkeknek

Mi is imádjuk a színezőkönyveket, a kifestőket és azokat a kézműves DIY elfoglaltságokat, amelyek kikapcsolnak minket a hétköznapok forgatagából. Ezekből a meglepetésekből sosem elég, főleg ha a szeretted fantáziájára bízhatod a részleteket. Ha szeret varrni, lepd meg egy mandalás méteráruval, melyből azt készíthet magának, amit csak szeretne. 


Yalmana párnaszett | csomagajánlat a Nőnek

Amennyiben megtetszettek a Yalmana párnák, mutatunk néhány kedvenc darabot, amiket szettbe csomagoltunk, így kedvezőbb áron szerezheted be, akár meglepinek a fa alá és szülinapra is tökéletes választás. 🙂

Kellemes és nyugodt készülődést és ötletelést kívánunk!