Posted on

Karácsonyi ajándék ötletek férfiaknak

Egyre közeledik a karácsony és ezzel együtt a szokásos, év végi kérdés: vajon mivel lepjem meg a férfi családtagjaimat és szeretteimet, aminek ők is igazán örülnek?  A tusfürdő és dezodorszettek áradatában, vajon miről gondolhatjuk azt, hogy igazán hasznos meglepetés az átadás pillanatakor? Mi most érdeklődési körökre osztottuk fel a témát, így bízunk benne, hogy számodra is hasznos tippekkel és ötletekkel szolgálhatunk.


Ajándékötlet az otthon melegét kedvelőknek

Főleg a hideg, téli napokon ugrik meg jelentősebben az örömmel kuckózók száma. Ha ilyen beállítottságú szerettedre gondolsz, egy jó könyv, egy italválogatás is remek meglepetés lehet, de gondolkodhatsz az otthona még hangulatosabbá és stílusosabbá tételében is. Egy pár különleges kép vagy díszpárna is még kellemesebbé teheti a helységet. Webshopunkban számos díszpárna, hengerpárna és meditációs párna áll rendelkezésedre, melyek közül színekben, témában és mintázatokban (csakra és mandala) is biztosan találsz megfelelőt.

Extra tipp, hogy a meditációs párnát ülőpárnaként is átadhatod. 


Meglepetés az egyediséget kedvelőknek

Ha az ajándékozni kívánt férfi szereti a különleges darabokat, akkor lepd meg valamilyen egyedi kézműves termékkel, ruhával vagy kiegészítővel, amelyet biztosan nem talál meg akármelyik plázában. Ez kicsivel több nézelődést igényel, de számos üzlet található Budapesten is, ahol egyedi tervezésű ajándékok készülnek. A Yalmana kínálatában mandalás hátizsákok és vászontáskák is rendelkezésedre állnak, melyek a hét minden napjára remek kiegészítőnek bizonyulnak. 


Meglepetés a sportszeretőknek

A sport kortól független tevékenység, melyet szabadtéren és otthon is egyaránt végezhetünk. Ha szeretted kedveli a sportokat, meglepheted őt egy olyan kiegészítővel, amely támogatja és bátorítja őt a hobbijában (pl. futáshoz mérőóra) de vásárolhatsz neki stílusos kiegészítőket is, melyek egyedibbé tehetik a megjelenését is. Ilyen lehet egy jó sportruházat, de öltöztetheted a sporteszközeit is. Erre a célra találhatsz nálunk pl. jógamatractartót is, melyek gyönyörű színekben, mandalás mintázattal rendelkeznek és a különböző életterületekre vannak hatással. Így nem csak az úr külső megjelenését, hanem a lelki fejlődését is támogathatod.


Válaszd témakör szerint a meglepetést!

Webshopunkban számos témakör köré épülő termék van, melyek minden ember életében kiemelt szerepet kapnak. Ilyen például az alsó képen látható szabadság párna szett, vagy az egészség, a odaadás, hála és a békesség. Ha szeretted valamely területen elakadásban van, vagy szívesen fejleszti magát a témában, megtaláltad számára a személyre szóló ajándékot!


Yalmana párnaszett | csomagajánlat a Férfinak

Amennyiben megtetszettek a Yalmana párnák, mutatunk néhány kedvenc darabot, amiket szettbe csomagoltunk, így kedvezőbb áron szerezheted be, akár meglepinek a fa alá és szülinapra is tökéletes választás. 🙂

Kellemes és nyugodt készülődést és ötletelést kívánunk!