Posted on

A pite titkai

Az őszi számvetés, a betakarítás egyik jól eltartható gyümölcse kerül ma fókuszba, az alma.. ha te is szereted az igazán ropogós pite tésztát, de vhogy sosem sikerül olyanra, olvass tovább.. megosztjuk a mi felfedezéseinket..

Tovább
Posted on

Mindent a meditációs párnáról

A címet úgy korrigáljuk, hogy szinte mindent a meditációs párnáról, hiszen nem túlzás azt állítani, hogy ez a téma is olyan szerteágazó, hogy ember legyen a talpán, aki összegereblyézi a lényeget, mi azért most mégis megpróbálkozunk ezzel. A bőség zavarában felmerülhet a kérdés, és gyakran halljuk ezt sokaktól, mi alapján válassz meditációs párnát? Szeretnénk megosztani veled a saját tapasztalatainkat és bemutatni a Yalmana párnákat is. Első körben nézzük csak meg, mire alkalmas egy meditációs párna, mi a funkciója..

Tovább
Posted on

Őszi napéjegyenlőség

Az őszi napéjegyenlőségkor a nappal és az éjszaka egyforma hosszú, a fény és a sötét aránya azonos. A régi kultúrákban ez a Föld ünnepe volt az aratás után. Ezzel a nappal kezdődik a csillagászati ősz, mely az elmúlás, az átgondolás, az ősökre való emlékezés és a megújulás időszaka. A sötét órák növekedésével a külvilági tűz erők fogyatkoznak és egyre inkább a belső fényünkre összpontosítás a lényeges..

Tovább
Posted on

Hogyan lépj túl az őszi fáradtságon!?

Egy évben többször is eljön az a pont az életünkben, amikor rendkívül fáradtnak, kimerültnek és kedvetlennek érezzük magunkat. A tavaszi fáradtság mellett nem ismeretlen fogalom az őszi fáradtság is, amikor nem csak pár órán keresztül vagy 1-2 napon át, hanem hetekig tartó, zsibbasztó kimerültséget érzünk. Ez az állapot ősszel hatványozott tényezők miatt áll össze..

Tovább
Posted on

Könnyedséggel élni

Számos területen kell megfelelnünk és helytállnunk a mindennapokban, ezek a megfelelési kényszerek pedig feszültséget és elvárásokat gerjesztenünk bennünk. Azon rágódunk, hogy miért nem tartunk még ott, ahol tartani szeretnénk, mit gondolnak rólunk mások és vajon jó döntést hozunk-e..

Tovább