Posted on

Az egészséges életmód alapjai

Az egészséges életmód kapcsán a legtöbb embernek az étkezés helyessége az, ami először az eszébe jut, azonban ez a kérdéskör ennél jóval összetettebb. Mi most azokat a tényezőket vesszük górcső alá, amelyek a testi-lelki harmónia megteremtéséhez járulnak hozzá, az egészséges élet részeként.

Tovább
Posted on

Szakrális helyek Magyarországon | 1.rész

Számos olyan hely van Magyarországon, mely kiemelt jelentőséggel bír vallási szempontból vagy energetikai telítettségéből adódóan. A Földet különleges energiavonalak szelik körbe, amelyek szabad szemmel nem láthatóak, azonban érzékelhetőek. Ezek a spirituális energiák és szent helyek biztosan feltöltenek, vagy még nagyobb teret nyitnak számodra a teljesség felé.

Tovább
Posted on

Önismeret és csakra párnák | 2. rész

A 7 fő csakránk működése alapvető módon határozza meg a karakterünket. Létezik egy módszer, mely a születési dátumból számítva konkrét szám értékeket rendel az egyes csakrákhoz, és megmutatja, hogy fizikai, érzelmi és szellemi síkon mennyire vagyunk erősek vagy éppen érzékenyek. A módszer neve Kronobiológia..

Tovább
Posted on

Önismeret és csakra párnák | 1. rész

Számunkra nagyon sok csodálatos eseményt, változást, gyógyulást hoztak különféle módszerek, amikkel már “dolgoztunk” magunkon. Nekünk bevált, hogy holisztikusan nézzünk rá a testi betegségeinkre vagy más irányból közelítsük meg a kapcsolatainkat. Ilyen segítő módszerek többek között a Családállítás és a Kronobiológia is..

Tovább
Posted on

A jólét gyakorlásának eszközei

Azt már számos cikkünkben átbeszéltük, hogy a gondolataink teremtő erejűek, ezért nem mindegy, hogy hova irányítjuk a figyelmünket. A jólét érzése ugyanolyan erősen hat, mint a szegénység tudat, azonban neveltetésünkből adódóan hajlamosak vagyunk a negatív aspektusokra helyezni a figyelmet. Ezek már szokássá és egyben hitrendszerünkké is válnak/váltak az idők során. A jólét is egy lelki […]

Tovább
Posted on

3+1 tipp, ha kirándulni vágysz

Mivel több alkalommal is ösztökéltünk már Titeket a kimozdulásra, szívesen megosztunk néhányat a mi kedvenc kirándulásainkból. Vannak helyszínek, ahová gyakrabban visszatérünk, valamiért vonzóbbak, így bőven akad még számunkra is felfedeznivaló csodás országunkban. Mindegyik helyszín könnyű-közepes sétával bejárható.

Tovább