Ajándékozz vidám színeket!

Ajándékozni nem könnyű dolog. Örömöt szereznél családtagjaidnak, barátaidnak, ismerőseidnek? Jó volna kitalálni mire vágynak, de közben az is szeretnéd elkerülni, hogy sablonosnak vagy fantáziátlannak tűnj?

Már unod karácsonyra a feliratos és fényképes bögrét, a kozmetikai ajándékcsomagot vagy a kézműves szappant és ezeknél jobb ötletre vágysz? Ajándékozz olyat, amit biztosan senki nem kapott még karácsonyra. A Yalmana vidám színekben pompázó, saját tervezésű és egyedi párnáival valamint táskáival ez egyszerű!

Inspiráló színek

A színek nem csak gyönyörködtetnek, nagyon hasznosak is lehetnek. A megfelelő színű párna vagy táska kiválasztásával nem csak örömet szerezhetsz a megajándékozottnak, hanem segítheted is őt céljainak elérésében.
Díszpárnákból, hengerpárnákból és meditációs párnákból tudsz választani, de ajándékozhatsz akár színes vászontáskát vagy hátizsákokat is.
Mindegyik termék kitűnő minőségű ÖKO-TEX Standard 100 minősítésű pamutból készült, ragyogó színekben, a hozzájuk illő mandala motívumokkal díszítve. Mosógépben is moshatóak, tartósak a nyomatok.

Pozitív üzenetek

A szavaknak rendkívül fontos szerepe van az életünkben. Nem csak a kimondott szavaknak van ereje, hanem azoknak is, amelyek tudatalattinkban bekúszva befolyásolják az életünket.
A környezetünkben található szavak, feliratok akkor is hatnak az elménkre, ha ennek nem is vagyunk tudatában. Sok reklám működik így. Miért ne fordíthatnánk ezt a hatást a saját magunk vagy szeretteink javára?
Segíts szeretteidnek pozitív szavakkal feltölteni a környezetüket! Ajándékozz dísz-, vagy hengerpárnát, amely a nap minden percében sugározza magából az építő, támogató üzeneteket! Sokat tehetsz ezzel a megajándékozott lelki egyensúlyáért.

Jógázók kedvence

Van olyan ismerősöd, aki szokott jógázni vagy meditálni? Vagy ismersz olyat, aki szívesen megpihenne, relaxálna, és meghitt elmélyülésre vágyik? 🙂 Akkor itt a remek lehetőség, hogy megajándékozd egy csodálatos meditációs párnával. A siker garantált!
Választhatsz színeset, mandalásat, vagy pozitív üzenetekkel díszítettet.
A párnák kitűnő minőségű ÖKO-TEX Standard 100 minősítésű pamutból készülnek, mosógépben is mosható, tartós nyomatokkal, tönkölypelyva töltettel.

Misztikus motívumok

A spirituális gondolatvilág kedvelőinek szerezhetsz örömet csakra és mandala motívumokkal díszített párnákkal vagy táskákkal. Legyen az díszpárna, hengerpárna, meditációs párna, hátizsák vagy vászontáska. Nagy örömet szerezhetsz vele spirituálisan nyitott családtagodnak, ismerősödnek.
Mindegyik termék kitűnő minőségű ÖKO-TEX Standard 100 minősítésű pamutból készült, mosógépben is mosható, tartós nyomatokkal.

Vidám, környezettudatos kiegészítők

Ha a megajándékozott szeret kitűnni a tömegből, és büszkén hirdetni a külvilág felé, hogy őt nem töri meg a tél szürkesége, akkor a legjobb ajándék számára egy színes, csakra vagy mandala motívummal díszített pamut vászontáska vagy hátizsák. A nagy méretű (45x45cm), nagy teherbírású, széles vállpánttal rendelkező vászontáska kiválóan alkalmas mindennapi használatra vagy bevásárlásra is. Használatával csökkenthető a napi műanyag szatyor felhasználás, amit nagyra fog értékelni a megajándékozott, amennyiben környezettudatos gondolkodású.